1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Περιποίηση

Tips για να φαίνεστε όμορφες στην παραλία

Έφτασε εκείνη η εποχή που ετοιμάζεστε για την πρώτη σας εμφάνιση στην παραλία, αλλά «τρέμετε», γιατί δεν προλάβατε ούτε φέτος να ξεφορτωθείτε τα επιπλέον κιλά που δείχνει η ζυγαριά. Μην ανησυχείτε, υπάρχουν τρόποι να δείχνετε πιο όμορφες, πιο λεπτές και πιο λαμπερές στην πλαζ με το μαγιό σας, ακόμη κι έτσι.

Επιλέξτε το κατάλληλο μαγιό για τον σωματότυπό σας
Κατ’ αρχάς, αγοράστε πάντα το σωστό νούμερο – ούτε μεγαλύτερο, νομίζοντας ότι όντας φαρδύ, θα κρύψει ατέλειες, ούτε μικρότερο, νομίζοντας πως θα σας «σουλουπώσει». Τα ολόσωμα μαγιό με όμορφα γεωμετρικά σχέδια μπορούν να καλύψουν ατέλειες στις γυναίκες με πολλά παραπανίσια κιλά. Οι γυναίκες με σώμα σχήματος «αχλαδιού» μπορούν να κινηθούν προς ενισχυμένα, τριγωνικά και κλασικά τοπ, για να ενισχύσουν το μπούστο και να τραβήξουν το βλέμμα από τη λεκάνη προς τα πάνω. Οι γυναίκες με μεγάλο μπούστο και μικρούς γοφούς είναι πιο «ασφαλείς» με ολόσωμα μαγιό ή μπικίνι με ντεκολτέ και διακοσμητικές λεπτομέρειες στο κάτω μέρος.

Επιλέξτε σκουρόχρωμα μαγιό
Είναι σίγουρα τα πιο κολακευτικά για το σώμα, αφού οι σκούρες αποχρώσεις βοηθούν κάθε σωματότυπο να δείχνει πιο λεπτός, ενώ «καλύπτουν» με διακριτικό τρόπο τυχόν προβληματικές περιοχές. Σημειώστε ότι αν έχετε φαρδιά λεκάνη, μπορείτε να φορέσετε μαγιό χρώματος μαύρου στο κάτω μέρος και πιο φωτεινού στο πάνω μέρος, για να δώσετε έμφαση στο μπούστο.

Αποφύγετε τα prints
Τα έντονα σχέδια στο μαγιό, όπως και σε κάθε άλλο ρούχο, τείνουν να τονίζουν παρά να κρύβουν τον όγκο του σώματος, γι’ αυτό καλό είναι να τα αποφύγετε, ή έστω να διαλέξετε μαγιό με διακριτικό print που δεν επαναλαμβάνεται σε όλη την «έκταση» του μαγιό.

Φορέστε κάτι κολακευτικό πάνω από το μαγιό
Στον δρόμο για την παραλία, προτιμήστε ένα αέρινο, casual μάξι φόρεμα ή καφτάνι που θα σας κολακεύσει, συγκριτικά με το παλιό σας t-shirt ή οποιοδήποτε άλλο μπλουζάκι.

Προσέξτε τι τρώτε, έστω και την τελευταία στιγμή
Για μία με δύο ημέρες προτού βγείτε στην παραλία, αποφύγετε τους πολλούς υδατάνθρακες, το αλάτι και τα τρόφιμα που προκαλούν φούσκωμα, όπως τα φασόλια, τα κρεμμύδια και το μπρόκολο – προτιμήστε τις «διουρητικές» εναλλακτικές του σπανακιού, του μαγειρεμένου σπαραγγιού, του σέλερι και της ντομάτας.

Φορέστε μεγάλα ψάθινα καπέλα
Τα αξεσουάρ όπως τα καπέλα και τα κοσμήματα, είναι ιδανικές λύσεις για όσες θέλουν να δώσουν έμφαση στο πάνω μέρος του σώματός τους, ώστε να «κρύψουν» προβληματάκια στους γοφούς και τα ψωμάκια.

Πάρτε την πιο κολακευτική θέση στην αμμουδιά
Όταν βρίσκεστε σε καθιστή στάση με τα γόνατα λυγισμένα, δημιουργείτε πιο λεπτή φιγούρα στα μάτια των άλλων, αφού το περιττό λίπος «απλώνεται» πιο ομοιόμορφα προς τα πάνω, το βλέμμα οδηγείται προς τα γόνατα και το πάνω μέρος του κορμού και, σε περίπτωση που αγχώνεστε για την όψη των γλουτών, αυτοί «κρύβονται» όσο πρέπει στην επιφάνεια της αμμουδιάς.

Ποντάρετε στο pony tail
Η κοτσίδα αυτού του τύπου αναδεικνύει τον λαιμό και τον κάνει να δείχνει μακρύτερος και λεπτότερος. Κάτι που, τελικά, προσθέτει «ύψος» σε όλο το σώμα, δίνοντας ένα πιο ψιλόλιγνο αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιήστε αντηλιακό
Ακόμη κι αν δεν έχετε περιττά κιλά, τα εγκαύματα, τα ξεφλουδίσματα και το καταπονημένο από τον ήλιο σώμα σας αφαιρεί πόντους γοητείας.

Δοκιμάστε ψηλότερα – αλλά άνετα – παπούτσια
Σε καμία περίπτωση δεν προτείνουμε να επισκεφθείτε την παραλία με ψηλοτάκουνα: Αν μπορείτε, δοκιμάστε ως εναλλακτική της φλατ σαγιονάρας, ένα ζευγάρι σανδάλια ή πλατφόρμες με μεγαλύτερη «στήριξη» που θα σας κάνει να δείχνετε ψηλότερη και με καλύτερη στάση σώματος.

Κάντε το δέρμα σας πιο λαμπερό
Επενδύστε σε μια καλή απολέπιση για να λάμπει το δέρμα σας στην παραλία. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε κρέμες ή spray τεχνητού μαυρίσματος – χωρίς υπερβολές ώστε το αποτέλεσμα να «φωνάζει» ψεύτικο – καθώς η μαυρισμένη επιδερμίδα δείχνει πάντα πιο ελκυστική και κάνει το σώμα να δείχνει πιο αδυνατισμένο. Να θυμάστε, τέλος, πάντα, ότι η επαρκώς ενυδατωμένη επιδερμίδα δείχνει ομορφότερη – φροντίστε να μην την αφήνετε αφυδατωμένη κατά την διάρκεια της εξόρμησής σας στην παραλία.

Βγείτε στην πλαζ γεμάτες αυτοπεποίθηση
Είναι το πιο απλό μυστικό για να δείχνετε παντού ομορφότερες: Μην ντρέπεστε για το σώμα σας, απολαύστε τον ήλιο, τη θάλασσα, την αμμουδιά, χαμογελάστε και αυτόματα θα φαίνεστε λαμπερές.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα