1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

SINGLES | Σημάδια ότι δείχνεις απελπισμένος

Είναι συναρπαστικό να κάνεις νέες γνωριμίες. Και είναι ακόμα πιο συναρπαστικό να υπάρχει κάποιο ερωτικό υπόβαθρο σε αυτή τη γνωριμία. Πέφτεις με τα μούτρα και θέλεις να μάθεις τα πάντα για το άτομο που σου τράβηξε την προσοχή. Εντούτοις, όταν μας συνεπαίρνει ο ενθουσιασμός, γινόμαστε κι ανυπόμονοι, κι όταν γινόμαστε ανυπόμονοι, ίσως και να δίνουμε την εντύπωση του απελπισμένου.. Και αυτά είναι τα σημάδια που το δείχνουν αυτό.

Εσύ είσαι αυτός-ή που θα επιδιώξει να μιλήσετε

Οκέι, δεν είναι ανάγκη να περιμένεις να σου στείλει πρώτα ο άλλος, ωστόσο δεν είναι λογικό να είσαι εσύ αυτός που επιδιώκει συνέχεια επαφή. Στέλνεις μηνύματα ολημερίς και ολονυκτίς, κάποιο reaction θα κάνεις σε ένα του/η στόρι, κάποια ρημάδα αφορμή θα βρεις για να τα πείτε.

Στέλνεις ξανά μήνυμα για να σιγουρευτείς

Σου λέει τίποτα το μήνυμα «ισχύει για σήμερα;»; Αν όντως σου θυμίζει κάτι και αν πράγματι πρόκειται για μήνυμα που στέλνεις συχνά, τότε ίσως και να δίνεις την εντύπωση του ανθρώπου που εξαρτάται η διάθεσή του από το πώς θα του φερθούν οι άλλοι.

Κανονίζεις να βρεθείτε με το που τελειώσει το ραντεβού

Την πρώτη φορά, στην καλύτερη να φανείς ανυπόμονος-η. Τη δεύτερη φορά όμως θα φανείς απελπισμένος-η. Άσε και τον άλλο λίγο να «ελέγξει» την κατάσταση. Είναι λογικό να φοβάσαι πως δε θα το προτείνει από μόνος-η, αλλά αν συνεχίσεις να φέρεσαι έτσι, δε θα το μάθεις και ποτέ. Και χάνεις κι όλη τη μαγεία που βρίσκεται στην αρχή μιας νέας σχέσης: την αγωνία του να σου στείλει ο άλλος.

Πατάς λάικ συνέχεια

Δε βάζεις φίλτρο, δείχνεις ότι δεν έχεις κριτική σκέψη και άποψη και πατάς σε όλες του τις δημοσιεύσεις και φωτογραφίες λάικ. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να του-ης δίνεις την επιβεβαίωση που χρειάζεται. Και να φαίνεσαι λιγούρι.

Δίνεις πολλές πληροφορίες

Θα έχεις ακούσει στη ζωή σου το ρητό που λέει «μην τα δίνεις όλα στο πιάτο». Αν το έχεις αγνοήσει, κακώς το έχεις αγνοήσει. Γιατί να ανοίξεις όλα σου τα χαρτιά από το ξεκίνημα της σχέσης; Άσ’ τον άλλο και λίγο να αναρωτιέται. Έχει πιο πολλή πλάκα.

Έχεις πάντα χρόνο

Όταν σε ρωτάει ποια είναι τα πλάνα σου για το σ/κ, δε σημαίνει ότι έχει σκοπό να σου ζητήσει να βγείτε κιόλας. Αν εσύ απαντάς «χαλαρά μωρέ δεν έχω κανονίσει κάτι συγκεκριμένο», τότε σκάβεις τον λάκκο σου. Πρώτον, φαίνεσαι άτομο το οποίο δεν έχει φίλους και δεύτερον, ακόμα κι αν δε σκεφτεί κάτι τέτοιο, το σίγουρο είναι ότι θα φανείς ανασφαλής. Και ο πρώτος άνθρωπος που πρέπει να σέβεται τον εαυτό σου, είσαι εσύ.

Τον-ην έχεις βάλει πρώτη προτεραιότητα στη ζωή σου

Είναι φυσικό να θέλεις να βλέπεις συνέχεια το άτομο που άρχισες να βγαίνεις. Δεν είσαι όμως ο προσωπικός του γραμματέας για να τρέχεις από πίσω του-ης όποτε σ’ το ζητήσει. Αν δείξεις σε έναν άνθρωπο από την αρχή της γνωριμίας ότι είναι το κέντρο του κόσμου, τότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε θεωρήσει δεδομένο-η.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα