1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

SINGLES | Πώς να φλερτάρεις διακριτικά

Όταν μιλάμε για φλερτ, όσοι ανήκουμε στην κοινότητα των άμπαλων και ντροπαλών, ξέρουμε ότι το να φλερτάρεις χωρίς να τα θαλασσώσεις, είναι δύσκολη πρόκληση. Ακροβατείς μεταξύ του να κάνεις τον άλλο να νιώσει άβολα από το αμήχανο φλερτ σου ή να τον κάνεις να νιώσει ετεροντροπή από τον τρόπο που αποφάσισες τελικά να φλερτάρεις. Δεν πειράζει. Είμαστε εμείς εδώ για εσένα.

Αγγίγματα, πολλά αγγίγματα

Αντί να προτάξεις την χείρα σου για να τον-ην αποχαιρετήσεις, προτίμησε μια αγκαλιά ή ένα σταυρωτό φιλί. Σπάσε λίγο την άμυνά του-ης, με έναν όμορφο και χαδιάρικο τρόπο.

Κέρασέ τον ένα ποτάκι

Είτε είσαι γυναίκα, είτε είσαι άντρας, ένα κερασμένο ποτό πάντα αποτελεί έναν διακριτικό τρόπο να δείξεις τις προθέσεις σου. Ειδικά αν είσαι γυναίκα, επειδή δεν είναι ακόμα συνηθισμένο να κερνάει μία γυναίκα, είναι μία πολύ ωραία κίνηση για να ξαφνιάσεις ευχάριστα τον άλλο.

Πες και έναν καλό λόγο

Σχολίασε τη νέα του-ης αλλαγή στην εμφάνιση. Σχολίασε το καινούριο του-ης ρούχο. Αν είναι γυναίκα το κραγιόν που φοράει, αν είναι άντρας τα μούσια του. Πες του-ης ότι σου θυμίζει κάποιον-α διάσημο-η.

Βοήθησέ τον να κουρευτεί/ξυριστεί

Αυτό αφορά μόνο όσους-ες θέλουν να φλερτάρουν με άντρες. Αν σου αναφέρει ότι δυσκολεύεται να πάρει με τη μηχανή τις τρίχες στον σβέρκο ή στην πλάτη, πρότεινέ του να τον βοηθήσεις. Είναι σέξι να νιώθεις ότι σε φροντίζουν.

«Χτίσε» ένα αστείο μόνο για εσάς

Πιθανόν να έχετε διάφορα κοινά. Ίσως βλέπετε τις ίδιες σειρές. Μπορεί να έχετε κοινά γούστα στη μουσική ή στις ταινίες. Μπορεί να σας αρέσει ο ίδιος σκιτσογράφος. Μπορεί να είναι οτιδήποτε. Από μία ατάκα στο «Ο τοίχος είχε τη δική του υστερία» μέχρι ένα μιμίδιο.

Ρώτα τον-ην για τη δουλειά του-ης

Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να μιλούν για τη δουλειά τους. Αν αγαπάει τη δουλειά του-ης θα το έχεις καταλάβει. Κι αν αγαπάει τη δουλειά του-ης πρέπει να του-ης δώσεις την ευκαιρία να μιλήσει γι’ αυτή.

Χόρεψέ τον-ην

Εάν είστε στην ίδια παρέα και βγαίνετε (ή κι αν δεν είστε κι απλά τον-ην γνώρισες κάπου έξω) μία καλή κίνηση είναι να δοκιμάσεις να τον-ην χορέψεις. Είναι ένας σχετικά αθώος, αλλά και σχετικά άμεσος τρόπος να του-ης δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι. Κι αν δεν ανταποδώσει το φλερτ, δε θα έχεις εκτεθεί.

Πλησίασε πιο κοντά στο αυτί του-ης

Δεν είναι ανάγκη να του-ης μιλάς από μισό μέτρο απόσταση -ειδικά αν είστε κάπου με φασαρία. Μπορείς να πλησιάσεις πιο κοντά στο αυτί του-ης για να του-ης πει κάτι σχετικά αθώο. Αν ενδιαφέρεται ίσως να μην παρατηρήσει καν τι του-ης είπες. Θα ερεθιστεί από τη δόνηση που προκαλεί η συχνότητα της φωνής σου.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα