1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Online dating: Συμβουλές για άντρες


Δεν είναι ούτε ταμπού, ούτε κατακριτέο να βρεις τον έρωτα στο ίντερνετ. Άλλωστε, την περισσότερη ζωή μας πλέον (και δυστυχώς) στο ίντερνετ την περνάμε. Και ούτε χρειάζεται να πάρεις σβάρνα τα προφίλ των φίλων σου και να κάνεις add κάθε διαθέσιμο θηλυκό (ή αρσενικό). Αλήθεια, μην το κάνεις αυτό, είναι λίγο τρομακτικό και απελπισμένο.

Μπορείς απλά να ανοίξεις προφίλ σε μία από τις δεκάδες εφαρμογές που υπάρχουν, όπως το Tinder και το OkCupid. Και εκεί μπορείς να φροντίσεις το προφίλ σου να είναι όσο πιο γοητευτικό γίνεται, για να γνωρίσεις το ταίρι των ονείρων σου.

1. Η πρώτη εντύπωση είναι η πιο σημαντική
Που σημαίνει δύο πράγματα: Πρώτον, να φροντίσεις η φωτογραφία που εμφανίζεται στο προφίλ σου να είναι καθαρή, ωραία, πρόσφατη και χαμογελαστή, και δεύτερον, να μην έχεις ορθογραφικά λάθη στο σύντομο και κατανοητό βιογραφικό σου.

2. Δώσε προσοχή στις φωτογραφίες
Η συμβουλή για την αρχική σου φωτογραφία ισχύει και για τις υπόλοιπες που θα ανεβάσεις, καθ θα μπορούν να δουν οι άλλοι αν ενδιαφερθούν να σε ψάξουν περισσότερο. Μην ανεβάζεις φωτογραφίες που κατσουφιάζεις, προσπάθησε να μην ανεβάζεις σέλφι (εκτός κι αν είναι 10/10 σέλφι με τέλειο φωτισμό, τότε δεκτό) και, προς θεού, όχι φωτό από γυμναστήριο. Ήταν θλιβερό όταν τα γυμναστήρια ήταν ακόμα ανοιχτά, πλέον είναι καταθλιπτικό.

3. Μην κάνεις λίστες
Αυτό που θες σε μία γνωριμία ή μία σχέση δεν πρέπει να ξεπερνά τις πέντε-έξι λέξεις. Άλλωστε, αυτό που αξίζει είναι αξίες όπως η ειλικρίνεια και η τιμιότητα. Που είναι ο πολύ ευγενικός τρόπος να σου πούμε να μην γράφεις κατεβατά για το πώς θα ήθελες να δείχνει και να φέρεται η ιδανική σύντροφος.

4. Μην φρικάρεις με το πρώτο μήνυμα
Όλοι λένε ότι είναι καλύτερο το πρώτο σου μήνυμα να είναι κάτι παραπάνω από ένα ξερό “γεια”. Θα σου πούμε ένα μικρό μυστικό: Και στην αληθινή ζωή, όταν συναντάς κάποιον, “γεια” του λες. Ξεκόλλα.

5. Μην το πας κατευθείαν στο σεξ
Μία ρετσινιά που ακολουθεί τους άντρες στα dating apps είναι πως με το καλημέρα θα στείλουν φωτογραφία του πέους τους. Ακόμα κι αν δεν πέσεις τόσο χαμηλά, μπορείς να ξεφτιλιστείς εξίσου με το να πας με το καλημέρα την συζήτηση στο σεξ. Ξανά, μην το βλέπεις πολύ διαφορετικά από την αληθινή ζωή: Οι ατάκες που θα σου χάριζαν μια ξεγυρισμένη σφαλιάρα από κοντά, δεν πρέπει να λέγονται ούτε στο τσατ.

6. Μην μιλάς μόνο εσύ
Πρώτον, επειδή όταν δεν υπάρχει μια σχετική ισορροπία στον διάλογο, η φάση γίνεται λίγο περίεργη. Δεύτερον, επειδή δεν θες να γίνεις πρήχτης. Τρίτον, μην πας όμως και στο άλλο άκρο, να απαντάς μονολεκτικά για να το παίξεις μυστήριο και απόσταση. Η πιο γενική, άρα και η πιο πετυχημένη, συμβουλή που μπορούμε να σου δώσουμε είναι να κρίνεις ανάλογα τον συνομιλητή σου κάθε φορά και να προσαρμόζεις και την δική σου εξωστρέφεια.

Και αν όλα τα παραπάνω σού ακούγονται εύκολα στην θεωρία, μα δύσκολα στην πράξη… ναι, κανείς δεν είπε πως το online dating είναι πιο εύκολο από το κανονικό. Εμείς όμως πιστεύουμε σε εσένα.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα