1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Oaed.Gr : Έκδοση κάρτας ανεργίας και επιδόματα ανέργων – ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

oaed-gr-έκδοση-κάρτας-ανεργίας-και-επιδόματ

Oaed.Gr : Έκδοση κάρτας ανεργίας και επιδόματα ανέργων – ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – Όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Ειδήσεις: Στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) μπορεί να εγγραφεί οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο ηλικίας 15-74 ετών το οποίο:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

  • δεν έχει εργασία,
  • δεν είναι μαθητής, σπουδαστής ή φοιτητής οποιασδήποτε εκπαιδευτικής βαθμίδας,
  • είναι διαθέσιμο στην αγορά εργασίας και
  • αναζητά ενεργά απασχόληση.

Ολα τα ΝΕΑ για τις συντάξεις και τα προνοιακά επιδόματα ΕΔΩ

Δικαιολογητικά για κάρτα ανεργίας 2018: Τι ζητά ο ΟΑΕΔ

Για την εγγραφή στο μητρώο ανέργων απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:

Το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογίας εισοδήματος, ή ελλείψει αυτού, αντίγραφο κατατεθειμένης δήλωσης φορολογίας εισοδήματος – Ε1. Οι άνεργοι που εμφανίζονται ως εξαρτώμενα μέλη θα προσκομίζουν το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογίας εισοδήματος ή το Ε1 του ατόμου του οποίου τελούν υπό την προστασία καθώς και παραστατικό μέσω του οποίου δηλώνεται η άρση του λόγου εξάρτησης, όπου αυτό απαιτείται.

Για όσους φορολογούμενους δεν είναι υπόχρεοι σε υποβολή δήλωσης φορολογίας εισοδήματος απαιτείται μόνο η κατάθεση συγκεκριμένου υποδείγματος υπεύθυνης δήλωσης του ν.1599/1986 , η οποία θα φέρει τη βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής του δηλούντος.

Λογαριασμό ΔΕΚΟ ή εταιρείας σταθερής τηλεφωνίας, ή αντίγραφο συμφωνητικού μίσθωσης κατοικίας, κατατεθειμένου στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.

Παραστατικό ταυτοπροσωπίας σε ισχύ (δελτίο ταυτότητας, διαβατήριο κ.λ.π.).
Επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ.

Άδεια διαμονής ή εργασίας προκειμένου περί ανέργων πολιτών υπηκόων τρίτων χωρών.Ο ΟΑΕΔ διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό θεωρείται απαραίτητο για τον έλεγχο ανεργίας.
Δικαιολογητικά για κάρτα ανεργίας
Δικαιολογητικά για κάρτα ανεργίας 2018: Η εγγραφή
Η εγγραφή πραγματοποιείται στο Κέντρο Προώθησης της Απασχόλησης (ΚΠΑ2) της περιοχής στην οποία υπάγεται ο άνεργος, σύμφωνα με τη διεύθυνση κατοικίας του.

Μετά την εγγραφή του, ο ενδιαφερόμενος παραλαμβάνει το έγγραφο «Απόδοση στοιχείων ταυτοποίησης στη Διαδικτυακή Πύλη» (κωδικοί πρόσβασης).

Μέσω του εγγράφου αυτού ο συναλλασσόμενος μπορεί να κάνει την εγγραφή του στο Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών (eServices IIS) του Οργανισμού και να κάνει χρήση ως πιστοποιημένος χρήστης.

Oaed.Gr : Έκδοση κάρτας ανεργίας και επιδόματα ανέργων – ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – Τελευταία νέα.

Εκδόθηκε η 2Κ/2021 προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 9/11-3-2021/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 38 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (www.asep.gr).

Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄)

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων στη διαδικασία αρχίζει στις 29 Μαρτίου 2021 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 14 Απριλίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

Τα αναδρομικά σε επικουρικές και κύριες συντάξεις ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ – Voucher 200 ευρώ

Τα ΝΕΑ των αγροτών 28/3/2021 : Οι δυο πιο πρόσφατες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ – Αποζημιώσεις ΕΛΓΑ

Τα αναδρομικά σε επικουρικές και κύριες συντάξεις ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ – Voucher 200 ευρώ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα