1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

O Chris Appleton μας δείχνει πώς να φτιάξουμε το εντυπωσιακό hairlook της JLo στο Super Bowl




Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020, 09:00

O Chris Appleton μας δείχνει πώς να φτιάξουμε το εντυπωσιακό hairlook της JLo στο Super Bowl

 

Ο celebrity hairstylist, Chris Appleton, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τα breathtaking hairlooks της Jennifer Lopez, δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι του στο You Tube όπου μας έδειξε βήμα-βήμα πώς να φτιάξουμε το iconic χτένισμα της star τον Φεβρουάριο στο Super Bowl.

«Το Miami είναι το χειρότερο μέρος για τα μαλλιά», λέει ο Chris Appleton και συνεχίζει: «Όσο εύκολο και να φαίνεται, χρειάζεται πολύ προετοιμασία ώστε τα μαλλιά να κινούνται σωστά αυτά τα έξι κρίσιμα λεπτά».

Αφού δοκίμασαν διάφορα χτενίσματα, τελικά κατέληξαν στις υπέροχες voluminous μπούκλες, που είδαμε όλοι.

Όπως αποκάλυψε το αρχικό σχέδιο περιελάμβανε ένα πιο σγουρό hair look με χωρίστρα στο πλάι, το οποίο όμως ναυάγησε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Η ατυχία αυτή έμελλε τελικά να προκαλέσει την πιο σπουδαία στιγμή στην καριέρα του Appleton.

Για να δημιουργήσει το iconic πια curly χτένισμα, ο διάσημος κομμωτής χρησιμοποίησε μερικά απλά styling προϊόντα και δύο ψαλίδια για μπούκλες.

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το . σας πηγαίνει παντού!

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα