1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

Oι λόγοι για τους οποίους η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί ύποπτο τον Γεωργιανό που συνελήφθη στον Έβρο – .


Ύποπτος για τη ληστεία και την εν ψυχρώ δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν την περασμένη Τρίτη στα Γλυκά Νερά θεωρείται ο 36χρονος Γεωργιανός, που συνελήφθη την Παρασκευή στους Κήπους του Έβρου όταν επιχείρησε, ως επιβάτης σε τουριστικό λεωφορείο, να περάσει στην Τουρκία με πλαστό διαβατήριο.


Μάλιστα, φαίνεται να υπάρχουν τρεις λόγοι για τους οποίους ο 36χρονος Γεωργιανός θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που προέκυψαν κυρίως από ανάλυση DNA, ο πρώτος λόγος είναι ότι ο εν λόγω αλλοδαπός ήταν ένας από τους πέντε δράστες της ληστρικής επίθεσης, στις 7 Μαρτίου, σε κατοικία στο Πικέρμι, όπου έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι, αλλά και την οικιακή βοηθό τους, με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ να έχουν εντοπίσει ομοιότητες μεταξύ των δύο περιστατικών – σε Γλυκά Νερά και Πικέρμι.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο Γεωργιανός έσπευσε να διαφύγει τα τελευταία 24ωρα από τη χώρα, παρά το γεγονός ότι εγκληματική ενέργεια στο Πικέρμι είχε σημειωθεί προ περίπου 70 ημερών.

Και ο τρίτος, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ, είναι ότι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με την περιγραφή που είχε δώσει για έναν από τους δράστες και συγκεκριμένα του αποκαλούμενου «κοντού», ο σύζυγος της Κάρολαϊν.

Οι πληροφορίες λένε ότι κλιμάκιο αστυνομικών μεταβαίνει στον Έβρο για να προσαγάγει τον Γεωργιανό στην Αθήνα, προκειμένου να εξεταστεί ως ύποπτος για τη δολοφονία της 20χρονης.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα