1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Μοδα

Nike FlyEase: Τα παπούτσια που φοριούνται χωρίς χέρια (video)



Nike FlyEase: Τα παπούτσια που φοριούνται χωρίς χέρια (video)

Τα νέα «handsfree» αθλητικά καταργούν τα κορδόνια και το σκύψιμο!

Το τελευταίο αθλητικό παπούτσι της Nike είναι «εύκολο να το βάλεις, εύκολο να το βγάλεις», ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρήστε με τέτοιες λεπτομέρειες.

Ονομάζεται Go Flyease και είναι το πρώτο ζευγάρι sneakers της Nike χωρίς κορδόνια που μπορεί εύκολα να φορεθεί και να βγει χωρίς καν να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας. Έρχεται μάλιστα, την κατάλληλη στιγμή, όπου οι άνθρωποι πρέπει να αγγίζουν όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα αλλά και η ανάγκη για άνετα παπούτσια, που απαιτούν ελάχιστη προσπάθεια για να φορεθούν, όπως τα Crocs.

Το νέο αυτό, ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών έχει μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως ένα λάστιχο που συγκρατεί το παπούτσι, αντί για κορδόνια. Το φόρεμα τους συνεπάγεται απλώς να βάλεις το πόδι σου μέσα στο παπούτσι και έτσι, κατά κάποιον τρόπο, να «ασφαλιστεί». Για να τα βγάλεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις επάνω στην φτέρνα.

Τα παπούτσια αυτά θα ξεκινήσουν να πωλούνται στις 15 Φεβρουαρίου έναντι 120 δολαρίων για τους συνδρομητές του δωρεάν προγράμματος μελών στην ιστοσελίδα της Nike, ενώ προβλέπεται ευρύτερη διαθεσιμότητα αργότερα αυτό το έτος.







Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα