1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Nέα έρευνα αποκαλύπτει: Πόσα ραντεβού πρέπει να βγεις με έναν άντρα για να καταλάβεις αν σου ταιριάζει;


Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσα ραντεβού χρειάζονται για να καταλάβεις αν ο άντρας με τον οποίο βγαίνεις είναι ο ιδανικός για σένα; Μια νέα έρευνα προσπάθησε να ρίξει φως στη συγκεκριμένη υπόθεση και να αποκαλύψει πόσα είναι τα ιδανικά ραντεβού για να καταλάβεις αν ένας άντρας είναι ο ιδανικός για εσένα.

Η εταιρία Ipsos έκανε την έρευνα σε 1000 ενήλικες άνω των 18 σε μια πρόσφατη έρευνα και κατέληξε στο πολυπόθητο νούμερο. Πόσα είναι τα ραντεβού που πρέπει να βγεις με κάποιον για να είσαι σίγουρη αν είναι ο ένας και μοναδικός για εσένα; Η έρευνα έδειξε πως το 39% των συμμετεχόντων θεώρησαν πως οι 3 μήνες είναι ο ιδανικός χρόνος για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

Αν θεωρήσουμε ότι βγαίνεις 1 ραντεβού την εβδομάδα, αυτό σημαίνει πως μέσα σε 10-12 ραντεβού μπορεί πλέον να είσαι σίγουρη για τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Στο 9ο ραντεβού περίπου ο ένας από εσάς ή μπορεί και οι δύο θα αρχίσετε να νιώθετε ότι αυτό που έχετε είναι πιο σοβαρό από όσο πιστεύατε στην αρχή. Και κάπου εκεί είναι ο ιδανικός χρόνος για να γίνει η γνωστή «κουβέντα της σχέσης». Δηλαδή γύρω στο 9ο ραντεβού μπορείς να μάθεις αν είστε ζευγάρι, αν βλέπεστε αποκλειστικά και αν προχωράτε από κοινού σε μια πιο ουσιαστική σχέση.

Φυσικά αυτά τα νούμερα δεν είναι και ο κανόνας. Μπορεί εσύ να θεωρήσεις πως θέλεις να βγεις με κάποιον άντρα 15-20 ραντεβού για να καταλήξεις στο αν είναι ο κατάλληλος για εσένα. Καλές οι έρευνες αλλά να θυμάσαι πάντα να εμπιστεύεσαι και το δικό σου ένστικτο.

Διαβάστε ακόμα: 5 tips για αρχάριους στο ταντρικό σεξ: Δες τι να κάνεις για να συνδεθείς καλύτερα με τον σύντροφό σου

Αν έχει ΑΥΤΑ τα 6 χαρακτηριστικά μην τον αφήσεις να σου φύγει ποτέ! Διάβασέ τα για να ξέρεις…

5 tips για να μην «ρουτινιάσει» η σχέση σου- Δοκίμασέ τα και θα μας θυμηθείς!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα