1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Mικρά καθημερινά tips για να δείξεις στον σύντροφό σου πόσο τον αγαπάς!


Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να δείξεις σε έναν άντρα πόσο πολύ τον αγαπάς και σήμερα σου έχω ετοιμάσει μια λίστα με τα tips που θα σε βοηθήσουν να τον κάνει να νιώθει και να αισθάνεται πάντα όμορφα. Ακολούθησε κάποια από αυτά και δες τη σχέση σου να μεταμορφώνεται.

#1. Δείξε στον καλό σου ότι είναι η προτεραιότητά σου. Όταν για παράδειγμα σου μιλάει και χτυπήσει το τηλέφωνό σου, άφησέ τον να ολοκληρώσει αυτό που έχει να πει και στη συνέχεια σήκωσε το τηλέφωνο.

#2. Πάρε τον αγαπημένο σου ένα τηλέφωνο απλά και μόνο για να τους πεις πόσο τον αγαπάς. Στη συνέχεια κλείσε το τηλέφωνο και συνέχισε τη δουλειά σου.

#3. Αγόρασε μια κάρτα και γράψε μέσα τις πιο γλυκές λέξεις αλλά και κάτι που εκτιμάς σε αυτόν. Άφησε την κάρτα σε εμφανές σημείο στο σπίτι για να τη δει.

#4. Μόλις γυρίσει από τη δουλειά κουρασμένος κάνε του έκπληξη ένα ωραίο μασάζ. Άναψε κεριά, βάλε χαλαρωτική μουσική και χάρισέ του το πιο ωραίο μασάζ.

#5. Φρόντισε να κάνετε μια μεγάλη και ωραία κουβέντα τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα αφήνετε να δημιουργείται απόσταση μεταξύ σας.

#6. Ζήτησέ του να πάτε για πικνίκ ένα απόγευμα στη φύση. Ξαπλώστε σε μια κουβέρτα και χαζέψτε τα αστέρια όσο βραδιάζει.

#7. Ακόμα και όταν τσακώνεστε δώσε του τον χρόνο που χρειάζεται να ολοκληρώσει αυτό που θέλει να πει και άκουσε προσεκτικά αυτά που σου λέει. Στη συνέχεια πες του κι εσύ όλα όσα σε απασχολούν.

#8. Μην τον συγκρίνεις ποτέ με άλλους. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και καλό είναι να το αναγνωρίζεις αυτό και στον αγαπημένο σου που και που.

Διαβάστε ακόμα: 4 απλοί τρόποι για να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι

4 sex tips για γυναίκες σε μακροχρόνιες σχέσεις- Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Αυτά τα σημάδια δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά στον γάμο σου…




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα