1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Mην του πεις το μεγάλο «ναι» αν δεν σιγουρευτείς για ΑΥΤΑ τα 7 πράγματα!


Ποια σημάδια πρέπει να προσέξεις πριν πεις το μεγάλο «ναι» στον σύντροφό σου; Παρακάτω θα δεις τα tricks που πρέπει να ακολουθήσεις για να βεβαιωθείς πως έκανες τη σωστή επιλογή με τη σχέση σου.

#1. Πού θέλει να μείνει ο αγαπημένος σου μετά τον γάμο; Μήπως θα ήθελε κάποια στιγμή να μετακομίσει μόνιμα στο χωριό του ή σε κάποιο νησί. Αν εσύ είσαι σύμφωνη με το πλάνο του τότε δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά αν δεν συμφωνείτε καθόλου σε αυτό το κομμάτι, μην περιμένεις να αλλάξει κάτι μετά τον γάμο.

#2. Ποια είναι η θρησκεία του; Μπορεί για εκείνον να μην παίζει ρόλο αν πιστεύετε τα ίδια πράγματα αλλά ποιες αξίες θα ήθελε να περάσει στα μελλοντικά παιδιά του; Αν έχετε τελείως διαφορετική άποψη για αυτό το θέμα θα πρέπει να το συζητήσετε και να βρείτε μια λύση.

#3. Θέλει να αποκτήσει παιδιά; Ίσως η πιο σημαντική ερώτηση που πρέπει να κάνετε στον αγαπημένο σας. Αν εσείς θέλετε παιδιά και εκείνος όχι, ή το αντίστροφο, τότε στο μέλλον θα υπάρξει σημαντικό πρόβλημα στη σχέση σας.

#4. Ποια είναι η σχέση του με τα χρήματα; Εδώ είναι σημαντικό να καταλάβεις και αν είναι τσιγκούνης αλλά και αν είναι οικονομολόγος ή σπάταλος.

#5. Πώς συμπεριφέρεται στη μητέρα του; Μαθαίνοντας αυτή την απάντηση θα μπορέσετε να καταλάβετε αρκετά πράγματα για την παιδική του ηλικία.

#6. Πώς συμπεριφέρεται σε αγνώστους; Πώς θα φερθεί για παράδειγμα σε έναν σερβιτόρο που θα καθυστερήσει να του φέρει φαγητό ή σε έναν υπάλληλο; Με αυτόν τον τρόπο θα δεις πόσο ήρεμος παραμένει ή πόσο εκνευρίζεται με τέτοια σκηνικά στη ζωή του. Έτσι θα φέρεται μελλοντικά και στο σπίτι σας.

#7. Πόσο σημαντικό είναι το σεξ για εκείνον; Αν από τώρα που δεν είστε ακόμα παντρεμένοι αδιαφορεί για το σεξ τότε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι μετά τον γάμο.

Διαβάστε ακόμα: Δημιούργησε εμπιστοσύνη στη σχέση σου με ΑΥΤΑ τα 6 tips!

Τα 20 σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως η σχέση σου έχει τελειώσει!

Τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε έρωτα; Νέα έρευνα αποκαλύπτει!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα