1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

H επιστήμη μίλησε: Αυτοί είναι οι παράγοντες που σε έφεραν κοντά με τον σύντροφό σου


Αν αναρωτιέσαι για ποιο λόγο είσαι ζευγάρι με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, σήμερα θα σου λύσουμε όλες τις απορίες. Σύμφωνα με τους ψυχαναλυτές υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που είσαι μαζί με τον σύντροφό σου!

Ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι;

#1. Μπορεί να λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται αλλά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις αυτό δεν ισχύει συνήθως. Σύμφωνα με τους ψυχαναλυτές τείνουμε να καταλήγουμε με ανθρώπους που μας μοιάζουν αρκετά.

#2. Οι ερευνητές ανακάλυψαν πως όταν νιώθουμε επιθυμητοί…τότε μπορεί εύκολα μια φιλία να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Αρκεί να υπάρχουν αυτά τα θετικά vibes.

#3. Η έλξη είναι ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας για να έρθεις κοντά με έναν άνθρωπο. Αν για παράδειγμα είσαι ζευγάρι με κάποιον εμφανίσιμο άντρα, με κοιλιακούς και όλα τα καλά του κόσμου αλλά εσύ δεν νιώθεις έλξη…τότε σίγουρα δεν θα πρέπει να παραμείνεις μαζί του.

#4. Η ηλικία και ο περίγυρος ενός ανθρώπου παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο όταν ξεκινάει μια σχέση, όπως αποκαλύπτουν οι επιστήμονες και ψυχαναλυτές.

#5. Η αίσθηση του φόβου ή του κινδύνου είναι επίσης αρκετά δυνατή όταν ερωτευόμαστε τον σωστό άνθρωπο. Αυτό συμβαίνει γιατί αρχίζουμε να νιώθουμε πως ίσως κινδυνεύουμε να τον χάσουμε. Μην φοβάσαι λοιπόν αυτό το συναίσθημα γιατί είναι θετικό…

#6. Η αίσθηση της πληρότητας είναι επίσης πολύ σημαντική στο ξεκίνημα μιας σχέσης. Νιώθεις πως ο σύντροφός σου σε καλύπτει απόλυτα; Αν ναι προχώρα δυναμικά!

#7. Το να μπορείς να μένεις κάποιο χρόνο μόνος σου χωρίς να δέχεσαι γκρίνιες είναι επίσης ένας πολύ σημαντικό παράγοντας για να μείνεις σε μια σχέση. Φυσικά θα πρέπει να τα δύο μέλη της σχέσης να μπορούν να έχουν τον προσωπικό χρόνο τους χωρίς γκρίνιες και εντάσεις.

Διαβάστε ακόμα: 6 λέξεις που μπορούν στην κυριολεξία να χαλάσουν ένα πρώτο ραντεβού!

Τα 7 μεγαλύτερα κοπλιμέντα που μπορείς (και πρέπει) να κάνεις στον σύντροφό σου

Αυτή η μια λέξη που πρέπει να λες συχνότερα για να σώσεις τη σχέση σου!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα