1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

H επιστήμη αποκαλύπτει τα 8 πράγματα που θα βοηθήσουν τη σχέση σου να παραμείνει ζωντανή!


Ποια στοιχεία θεωρεί η επιστήμη ότι δεν πρέπει να λείπουν από μια υγιή σχέση; Διάβασε παρακάτω τα 8 πράγματα που πρέπει να έχει η δική σου για να αντέξει στον χρόνο.

#1. Πρέπει να γίνεις καλός ακροατής. Το γνωρίζεις ότι το συναίσθημα που νιώθει ένας άνθρωπος όταν καταλαβαίνει ότι τον προσέχουν μπορεί να γιατρέψει το στρες; Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο σημαντικό πράγμα είναι σε μια σχέση το να είσαι καλός ακροατής.

#2. Ξεκίνα να κάνεις κοπλιμέντα στο άλλο σου μισό. Έρευνα έχει αποδείξει πως οι θετικές δηλώσεις σε μια σχέση βελτιώνουν σημαντικά τη σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι.

#3. Πρόσθεσε χάδια και αγκαλιές στην καθημερινότητά σας. Το σημαντικό είναι να έχετε καθημερινή επαφή μεταξύ σας. Αυτό το στοιχείο μπορεί να βοηθήσει δραματικά τη σχέση σας.

#4. Μοιραστείτε κάποιο χόμπι. Αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε ένα κοινό πάθος, υγιή ανταγωνισμό και στόχους που θα μπορείτε να συζητήσετε μαζί.

#5. Κάντε μαζί γυμναστική! Με τη γυμναστική παράγεται ενδορφίνη, μια ουσία που βοηθάει στο να νιώθουμε πιο ευτυχισμένοι.

#6. Μαγειρέψτε παρέα. Σκεφτείτε μαζί τι θα μπορούσατε να φτιάξετε το μεσημέρι ή το βράδυ και δοκιμάστε να το κάνετε παρέα. Θα σας φανεί πολύ πιο ευχάριστο το μαγείρεμα από το αν το κάνατε μόνοι σας. Παράλληλα θα περάσετε χρόνο μαζί και θα έρθετε ακόμα πιο κοντά.

#7. Γράψτε του ένα σημείωμα. Μπορεί η τεχνολογία να έχει εξελιχθεί αρκετά αλλά είναι τελείως διαφορετικό το συναίσθημα του να λαμβάνουμε ένα μήνυμα στο κινητό από τον αγαπημένο μας ή ένα γράμμα.

#8. Όταν συμβαίνει κάτι άσχημο σε έναν από τους δύο θα πρέπει να του δίνετε τον χρόνο να αναπνεύσει λέγοντάς του πως θα είστε δίπλα του ό,τι και αν χρειαστεί. Αυτός είναι ο πιο υγιής τρόπος για να αντιμετωπίσετε τέτοιου είδους καταστάσεις.

Διαβάστε ακόμα: 10 πρωινές συνήθειες που μπορείς να αποκτήσεις για να σώσεις τη σχέση σου!

Έχεις άγχος; Δες με ποιους τρόπους κάνεις κακό στη σχέση σου

Μάθε σε 5 λεπτά αν ο σύντροφός σου είναι ο ένας και μοναδικός που αξίζεις να έχεις στο πλευρό σου




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα