1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Emily Blunt & John Krasinski: Το λαμπερό ζευγάρι του Hollywood αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχημένης σχέσης του


Είναι γεγονός πως είναι πολύ δύσκολο να παραμένεις σε μια υγιή σχέση όταν είσαι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος. Φανταστείτε λοιπόν πόσο πιο δύσκολο είναι όταν είσαι star του Hollywood και ζεις μια τελείως διαφορετική ζωή. Όμως οι ανθρώπινες σχέσεις βασίζονται πάνω στα ίδια κριτήρια είτε είσαι για παράδειγμα δασκάλα ή μια δισεκατομμυριούχος.

Η πασίγνωστη ηθοποιός Emily Blunt είναι εδώ και πολλά χρόνια ζευγάρι με τον John Krasinski και οι δυο τους αποκάλυψαν ποιο είναι το μυστικό της επιτυχημένης τους σχέσης.

Συγκεκριμένα η Emily Blunt αποκάλυψε σε συνέντευξή της στη Vogue: «Όταν είσαι σε μια σχέση, πρέπει να μιλάς πολύ στον σύντροφό σου και να σου μιλάει και αυτός και πρέπει να είσαι πολύ γενεόδωρος… Οι καλύτερες σχέσεις που έχω δει σε φίλους μου, και ελπίζω πως και εγώ είμαι σε μια τέτοια, είναι αυτές που δεν κόβεις τα φτερά του αγαπημένου σου. Πρέπει πάντα να εμπνέεις το άλλο σου μισό να πετύχει τα πάντα στη ζωή τους».

Η γνωστή ηθοποιός μας προτείνει να δίνουμε πάντα θάρρος στους δικούς μας ανθρώπους να πετυχαίνουν τα όνειρά τους και μάλιστα θεωρεί πως αν αυτή η κίνηση γίνεται και από τους δύο σας μπορεί να βελτιώσει πάρα πολύ τη σχέση σας και θα σας βοηθήσει να μείνετε ενωμένοι για πολλά χρόνια. Με λίγα λόγια:

1. Μην κόβεις τα φτερά του συντρόφου σου.

2. Ενθάρρυνέ τον να κυνηγήσει τα όνειρά του

3. Παίνεψέ τον για όσα πετυχαίνει

…και να είσαι σίγουρη πως θα κάνεις και εκείνος το ίδιο για εσένα και αυτή η αμοιβαία ενθάρρυνση θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

Διαβάστε ακόμα: H Chrissy Teigen και ο John Legend μας δίνουν την πιο σημαντική συμβουλή για τη σχέση μας

Οι συμβουλές που όλα τα ζευγάρια ξεχνάνε στην πορεία της σχέσης τους

6 πρωινές συνήθειες που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τον τρόπο που βλέπεις τον σύντροφό σου




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα