1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Μοδα

Birkinstock by MSCHF: Δημιουργήθηκαν από τσάντες Hermès και κοστίζουν 76 χιλιάδες δολάρια (photos)



Birkinstock by MSCHF: Δημιουργήθηκαν από τσάντες Hermès και κοστίζουν 76 χιλιάδες δολάρια (photos)

Το brand MSCHF, το οποίο ανακυκλώνει παλιά κομμάτια δημιουργώντας τις μοντέρνες εκδοχές τους, αναδημιούργησε τα σανδάλια Birkenstock με δέρμα από τσάντες Hermès και έγινε talk of the town.

Τα σανδάλια κοστίζουν 76.000 $ και είναι φτιαγμένα από κατεστραμμένες τσάντες Birkin. Κάνοντας ένα καλύτερο close-up στην κατασκευή τους, η MSCHF κράτησε τον ανατομικό πάτο των Birkenstock και τοποθέτησε τα δερμάτινα κομμάτια των Birkin στο επάνω μέρος, ενώ σύμφωνα με τους New York Times, το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει εγκριθεί από καμία από τις δύο μάρκες ως προϊόν τους.

Ο 23χρονος Daniel Greenberg, ο οποίος είναι επικεφαλής της MSCHF, εξήγησε το ιδιαίτερο σχέδιο του μοντέλου σε μια δημοσίευση: «Είμαστε απλά ενθουσιασμένοι με την ανακύκλωση ακριβών πράγματων και τη αναδημιουργία κάτι καινούργιου από αυτά.»

Η ομάδα, που αγόρασε τέσσερις τσάντες Birkin για να δημιουργήσει τα παπούτσια, αποκάλυψε ότι τα σανδάλια γίνονται κατόπιν παραγγελίας και θα είναι διαθέσιμα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Μέχρι στιγμής διατίθενται σε μπορντό χρώμα κατασκευασμένο από κροκόδειλο και μαύρο από δέρμα στρουθοκαμήλου».

Σύμφωνα με τον 28χρονο Lukas Bentel, ο οποίος είναι καλλιτεχνικός διευθυντής της MSCHF, τα παπούτσια σχεδιάστηκαν σκόπιμα για να πυροδοτήσουν συζήτηση σχετικά με το πώς οι τσάντες Birkin θεωρούνται σύμβολο πλούτου, ενώ τα παπούτσια Birkenstock είναι σχετικά οικονομικά.

Στη λίστα με τις οπαδούς των νέων Birkenstock συγκαταλέγονται διασημότητες, όπως η Kylie Jenner, η οποία είναι σαφώς ερωτευμένη με την iconic τσάντα του γαλλικού οίκου – αν σκεφτούμε ότι έχει στη συλλογή της 10 διαφορετικά σχέδια – αλλά και οι Cardi b και Drake.







Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα