1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Aυτό το 1 μυστικό που κρατάει τη σπίθα ζωντανή στα πιο ερωτευμένα ζευγάρια


Κάθε ζευγάρι πρέπει να ανακαλύψει τα δικά του μυστικά που θα το βοηθήσουν να έχει μια υγιή σχέση. Ωστόσο το τι κάνουν κάποια άλλα πετυχημένα ζευγάρια μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε κάποιες ιδέες. Παρακάτω θα δεις το μυστικό που αποκαλύπτουν ζευγάρια από όλο τον κόσμο, που τους βοήθησε να παραμείνουν ερωτευμένοι για πολλά πολλά χρόνια.

#1. «Θυμίσου όταν σε καλεί ο αγαπημένος σου πως τα πάντα μπορούν  να περιμένουν 2 λεπτά. Θέλεις να ξεκινήσεις το μαγείρεμα, έχεις κάποια άλλη δουλειά να κάνεις; Ό,τι και αν συμβαίνει μπορείς να σταματήσεις τα πάντα για 2 λεπτά και να επικεντρωθείς στον αγαπημένο σου.»

#2. «Ξεκινήστε εθελοντισμό μαζί και θα νιώσετε ότι έρχεστε αμέσως ακόμα πιο κοντά. Το να βοηθάμε άλλους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη είναι σημαντικό για εκείνους αλλά και για εμάς τους ίδιους.»

#3. «Συμφωνήστε μεταξύ σας πως δεν θα λέτε ποτέ μπροστά σε τρίτους αρνητικά πράγματα ο ένας για τον άλλον.»

#4. «Κάθε βράδυ παρακολουθούμε μαζί τις αγαπημένες μας σειρές. Ακόμα και αν έχετε διαφορετικά γούστα, σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες σειρές που θα αρέσουν και στους δύο».

#5. «Κάθε χρόνο κάνουμε ένα road trip μαζί. Είτε με το αμάξι είτε με τροχόσπιτο αυτή η εμπειρία πάντα μας φέρνει πιο κοντά και όταν γυρίζουμε από το ταξίδι νιώθουμε πιο δεμένοι και ερωτευνένοι».

#6. «Μια σέξι selfie μπορεί να δημιουργήσει μια ωραία ατμόσφαιρα ανάμεσά σας ακόμα και αν δεν είστε στο σπίτι μαζί. Μόλις επιστρέψετε από τη δουλειά…θα συμβούν πολλά…»

#7. «Φροντίστε να πηγαίνετε περίπου την ίδια ώρα για ύπνο αν και εφόσον αυτό είναι εφικτό. Το να ξαπλώνετε μαζί δίπλα δίπλα θα σας φέρει πιο κοντά από το να πηγαίνει ο καθένας για ύπνο ό,τι ώρα θέλει».

Διαβάστε ακόμα:

Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο: Δες πώς θα μείνεις ερωτευμένη για πάντα με τον ίδιο άνθρωπο

AYTA είναι τα 8 πράγματα που θέλει ο σύντροφός σου και δεν θα σου τα πει ποτέ

Σχέσεις: Τα 12 tips που θα τον κάνουν να μην ξεκολλάει από πάνω σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα