1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

9 αντικείμενα κατάλληλα για πρόταση γάμου (εκτός δαχτυλιδιού)

Ερωτεύτηκες, έκανες σχέση, συγκατοικήσατε και τώρα αποφάσισες να της/ου προτείνεις να παντρευτείτε. Το σενάριο δαχτυλίδι_εστιατόριο_λουλούδια δεν σε καλύπτει· θέλεις κάτι άλλο, λιγότερο παραδοσιακό. Εξάλλου βρισκόμαστε στο 2020, τα δαχτυλίδια είναι πασέ και είναι πολύ πιθανό να πεινάσετε μέχρι να συγκεντρώσετε το ποσό που απαιτείται. Γι’ αυτό κι εμείς ετοιμάσαμε μία λίστα με συμβολικά (σε νορμάλ τιμές και ρομαντικά) δώρα, τα οποία στέκονται επάξια σε μία πρόταση γάμου.

Ένα ρολόι ίσως;

Ένα ρολόι είναι μια καλή εναλλακτική του δαχτυλιδιού. Κατ’ αρχάς το ρολόι δεν το χάνεις τόσο εύκολα όσο το δαχτυλίδι. Δεύτερον, το ρολόι έχει και συμβολική αξία: «μετράω τις ώρες μέχρι να μοιραστούμε τη ζωή μας μαζί».

Ένα δαχτυλίδι σε κολιέ

Δεν είναι απαραίτητο τα δαχτυλίδια να φοριούνται στα δάχτυλα επειδή σαν λέξεις έχουν την ίδια ρίζα. Μπορείτε να κρεμάσετε το δαχτυλίδι σε ένα κολιέ, κι αν πει το πολυπόθητο «ναι», ο τρόπος που θα της/ου το φορέσετε θα είναι και πιο στοργικός.

Ένα οικογενειακό κόσμημα

Αυτή ίσως είναι η πιο κλασική εναλλακτική λύση για να κάνετε πρόταση γάμου. Η γιαγιά δεν λέει ποτέ όχι στου παιδιού της το παιδί κι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Όλο και κάποιο κόσμημα θα έχει κάπου καταχωνιασμένο, κατάλληλο για πρόταση γάμου.

Ταξιδιωτικά εισιτήρια

Για τους λάτρεις των ταξιδιών, αυτή είναι η ιδανική επιλογή. Ένας globetrotter δεν ενδιαφέρεται για δαχτυλίδια και μπιζού· θέλει να εξερευνήσει άλλες χώρες και κουλτούρες. Τι να το κάνει ένα στρογγυλό αντικείμενο; Αν θέλεις να συνδυάσεις τα εισιτήρια οπωσδήποτε με ένα αντικείμενο, δώρισε στο σύντροφό σου μία πυξίδα.

Ένα έργο τέχνης

Μετά τους λάτρεις των ταξιδιών ακολουθούν οι φιλότεχνοι. Πίστεψέ μας, θα δυσκολευτείς να αποφασίσεις τι να διαλέξεις ανάμεσα σε τόσες επιλογές. Μια ματιά να ρίξεις στο IANOS Art shop θα σε πείσει. 

Ένα βελούδινο σημειωματάριο με μία πολυτελή πένα

Είθισται να προτιμώνται μικροσκοπικά και πολυτελή αντικείμενα σε τέτοιες περιπτώσεις. Αν ο σύντροφός σας είναι φιλομαθής και συνάμα ρομαντικός θα εκτιμήσει πολύ αυτό το δώρο. Γράψτε στο σημειωματάριο «Θα με παντρευτείς;», προτρέψτε τον να το ανοίξει, και αφού το διαβάσει ζητήστε του να σας γράψει την απάντηση. Τέλειο;

Ένα τατουάζ

Αν εντυπωσιάζει και τους δύο σας η κουλτούρα των τατού, είναι καλή ιδέα να ζητήσετε από τον σύντροφό σας να σας συνοδέψει στο tattoo studio για να σας κάνει παρέα καθώς κάνετε τατού. Πριν, το τονίζουμε το πριν, μπείτε στο κατάστημα, κάνετε την πρόταση, ενώ δείχνετε τα σχέδια που έχετε επιλέξει.

Ένα κατοικίδιο

Εφόσον μένετε μαζί, και εφόσον έχετε συζητήσει διεξοδικά το πόσο θέλετε ένα κατοικίδιο, αυτός ο τρόπος πρότασης γάμου είναι ιδανικός για εσάς. Αποκλείεται να πει «όχι» σε μία χνουδωτή μπάλα.

Ένα καφάσι μπίρες

Δεν αρέσουν σε όλους τους ανθρώπους τα πολυτελή αγαθά ή τα ζωάκια, να τα λέμε κι αυτά. Συν τοις άλλοις, αν τον/τη μεθύσετε είναι πιο πιθανό να σας πει «ναι».

 

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα