1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

7 υπέροχες ιδέες για διακόσμηση τοίχου που θα σας εκπλήξουν (pics)


Αν σου αρέσει να δημιουργείς και να κατασκευάζεις, τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο. Όλοι έχουμε σπίτι μας διάφορα αναμνηστικά αντικείμενα, που έχουν ιδιαίτερη σημασία. Αντί να τα κρατάμε στα ντουλάπια και τα συρτάρια κρυμμένα, γιατί να μην τα στολίσουμε στον τοίχο του σπιτιού μας; Μπορεί να είναι αναμνηστικά της παιδικής μας ηλικίας, αντικείμενα-αντίκες ή ακόμα και εισιτήρια από κάποιο αξέχαστο ταξίδι. Σκέψου πόσο όμορφα θα έδειχναν, τοποθετημένα σε ένα σημείο που θα το έβλεπες κάθε μέρα και θα αναπολούσες όλες αυτές τις στιγμές. Τι περιμένεις λοιπον; Ρίξε μια ματιά σε αυτές τις υπέροχες ιδέες διακόσμησης τοίχου.

Πίνακας από βλεφαρίδες

Ξέρουμε ότι στα κορίτσια αρέσουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες. Και μπορούν να γίνουν ένα εξαιρετικό διακοσμητικό για ένα εφηβικό κοριτσίστικο δωμάτιο. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια απλή κορνίζα και λευκό καμβά. Κολλάς τέσσερα ζευγάρια βλεφαρίδες και έτοιμο. Ακούγεται πολύ απλό, αλλά το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

Το πρώτο σου σπίτι

Σίγουρα θα έχεις κρατήσει τα κλειδιά του πρώτου σου σπιτιού. Έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία για σένα. Κορνιζάροντας αυτό το μικρό αλλά σημαντικό κλειδί, είναι μια υπέροχη ιδέα. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια κορνίζα κι ένα έξυπνο μηνυματάκι.

Κοχύλια

Οι καλύτερες αναμνήσεις της οικογένειάς μας είναι συνήθως από τις διακοπές. Αν σου αρέσει η θάλασσα και μαζεύεις μανιωδώς κοχύλια, τότε σου έχουμε την τέλεια χειροτεχνία. Βάλε όλα τα κοχύλια σε μια κορνίζα με βάθος. Μπορείς ακόμα και να γράψεις το όνομα της παραλίας από όπου τα μάζεψες.

Αναμνηστικά του μωρού σας

Μια από τη σημαντικότερες στιγμές της ζωής μας είναι η γέννηση ενός παιδιού. Η ευτυχία, όταν υποδεχόμαστε ένα νέο μέλος στην οικογένειά μας, είναι τεράστια. Γι αυτό και οι μανούλες κρατάνε διάφορα μικρά πραγματάκια από τις πρώτες στιγμές του μωρού τους. Μπορείς να τα μαζέψεις όλα σε μια κορνίζα με βάθος (shadow box), φτιάχνοντας ένα πολύ όμορφο αναμνηστικό για σένα ή να το κάνεις δώρο σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Παιδικά παιχνίδια

Όσα παιχνίδια κι αν είχαμε σαν παιδιά, πάντα υπάρχουν τα αγαπημένα μας. Και οι περισσότεροι τα έχουμε κρατήσει. Μπορείς, λοιπόν, να γεμίσεις με αυτές τις αναμνήσεις μια κορνίζα με βάθος,

Γαμήλιες αναμνήσιες

Αν έχεις κρατήσει την ανθοδέσμη σου, βάλε τα πέταλα σε μια κορνίζα, πρόσθεσε και μια φωτογραφία του γάμου και θα έχεις μια μοναδική κορνίζα.

Vintage καρφίτσες

Αν σου αρέσει να μαζεύεις παλιές καρφίτσες από τη μαμά σου ή τη γιαγιά σου, τότε αυτή είναι μια τέλεια ιδέα. Βάλτες σε μια ωραία κορνίζα και στόλισε ένα τοίχο του σαλονιού σου.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα