1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

7 τρόποι για να ξεκινήσεις σωστά μια σχέση – Σύμφωνα με τους ειδικούς!


Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να γνωρίζεις από άλλες εμπειρίες με σχέσεις που είχες ή από πράγματα που έχουν συμβεί σε φίλους σου. Ωστόσο σήμερα εμείς σου έχουμε την επιστημονική άποψη και τα tips που προτείνουν για να έχετε μια υγιή σχέση με τον σύντροφό σας.

#1. Κάθε σχέση πρέπει να έχει ασφάλεια και σιγουριά
Είναι σημαντικό να νιώθεις από την αρχή την ηρεμία ότι δεν θα χωρίσεις στην πρώτη ευκαιρία. Αυτό για να γίνει πρέπει να καταφέρεις να νιώθεις σαν μια ομάδα με τον αγαπημένο σου που μαζί μοιράζεστε τα πάντα και συζητάτε για τα πάντα.

#2. Συζητήστε τα προβλήματά σας μεταξύ σας
Όταν ο ένας από τους δύο έχει ένα πρόβλημα ο άλλος θα πρέπει να βρίσκεται δίπλα του και να τον συμβουλεύει ή να συζητάει μαζί του. Ζευγάρια που δεν συζητάνε για τα προβλήματά τους καταλήγουν να αποκτούν σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους.

#3. Μάθετε πώς να συνεργάζεστε και να συνυπάρχετε
Δεν πρέπει κανένας από τους δύο να νιώθεις εκτεθειμένος σε σχέση με τον άλλον αλλά ούτε και ότι δεν νιώθει ελεύθερος. Αν βρεθείτε σε μια παρέα είναι σημαντικό να υποστηρίζετε ο ένας τον άλλον, ειδικά αν κάποιος από εσάς βρεθεί σε δύσκολη θέση.

#4. Αποδεχτείτε ο ένας τον άλλον
Είναι πολύ σημαντικό να αποδεχτείς τον άνθρωπό σου όπως ακριβώς είναι και εκείνος με τη σειρά του να σας δεχτεί και εσάς όπως είστε, χωρίς να προσπαθεί να σας αλλάξει.

#5. Αντιμετωπίστε μαζί τις απειλές
Οποιαδήποτε απειλή βρεθεί στη σχέση σας και προσπαθήσει να μπει ανάμεσά σας θα πρέπει να την διώχνετε αποτελεσματικά ως ομάδα. Αν δεν είστε ενωμένοι σίγουρα διάφορες καταστάσεις θα σας απομακρύνουν όσο περνάει ο καιρός.

Διαβάστε ακόμα: 5 μεγάλες αλήθειες που κάθε άντρας πρέπει να ξέρει πριν ξεκινήσει μια σχέση μαζί σου

Να πώς θα σταματήσεις να τσακώνεσαι με τον σύντροφό σου…αν έχεις βαρεθεί τις εντάσεις

3 tips για έναν πετύχημένο γάμο…σύμφωνα με μια θεραπεύτρια σχέσεων




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα