1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

7 σημάδια που δείχνουν πως γκρινιάζεις στον σύντροφό σου (ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις)


Υπάρχουν κάποια σημάδια που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν γκρινιάζεις στον σύντροφό σου και στη σχέση σου. Παρακάτω θα δεις τη λίστα με αυτά ώστε να μπορέσεις άμεσα να αναλάβεις δράση.

#1. Μήπως του ζητάς να κάνει κάτι πάνω από 3 φορές; Ειδικοί σε θέματα σχέσεων αναφέρουν πως το να ζητάς επανειλημμένα από τον σύντροφό σου να κάνει κάτι είναι σαν να γκρινιάζεις ακόμα και αν δεν νιώθεις ότι γκρινιάζεις.

#2. Χρησιμοποιείς την γκρίνια για να τον ελέγξεις. Όπως αναφέρουν οι ειδικοί η γκρίνια είναι ένας τρόπος για να ελέγχεις τους γύρω σου και είναι μια τακτική που πολλοί άνθρωποι ακολουθούν.

#3. Όλα όσα λες όταν απευθύνεσαι στον αγαπημένο σου ξεκινάν με τη λέξη «Εσύ….».Είναι σημαντικό να μην νιώθει ο αγαπημένος σου ότι συνέχεια του ρίχνεις την ευθύνη για οτιδήποτε συμβαίνει στο σπίτι σας και στη ζωή σας.

#4. Μπορεί να καταλάβεις ότι δεν φέρεσαι σωστά στον αγαπημένο σου παρακολουθώντας τη δική του συμπεριφορά ως προς εσένα. Μήπως είναι συνέχεια νευριασμένος; Μήπως σου μιλάει άσχημα; Πριν αρχίσεις να τον κατηγορείς προσπάθησε να σκεφτείς πώς του φέρεσαι εσύ.

#5. Μήπως νιώθεις στη σχέση σας περισσότερο γονιός και όχι σύντροφος; Αυτό είναι ένα δείγμα πως η σχέση σας δεν είναι υγιής και πρέπει να αλλάξουν λίγο οι ρόλοι σας.

#6. Μήπως νιώθεις πως δεν έχεις πετύχει πολλά πράγματα στη ζωή σου ή πως η καθημερινότητά σου δεν είναι όπως θα ήθελες; Αυτή η διαπίστωση μπορεί να σε κάνει να καταλάβεις πως είσαι πιο απαισιόδοξη από όσο θα έπρεπε, ότι γκρινιάζεις, ή ότι φέρεσαι άδικα στον καλό σου.

#7. Τέλος αν νιώθεις πως ο αγαπημένος σου δεν σε σέβεται πια είναι πιθανόν να άλλαξε τρόπο σκέψης εξαιτίας της δικής σου συμπεριφοράς. Σκέψου καλά πώς συμπεριφέρεσαι και κάνε τις αλλαγές που πρέπει για να φέρεις και πάλι την ισορροπία στη σχέση σου.

Διαβάστε ακόμα: Νιώθεις πως έχει απομακρυνθεί ο σύντροφός σου; Δες πώς θα αλλάξεις τα δεδομένα της σχέσης σου!

Οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον σύντροφό σου για να δεις τις προθέσεις του!

Μάθε να αποδέχεσαι τον εαυτό σου -Συμβουλές που θα σε βοηθήσουν!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα