1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

7 ρεαλιστικές συμβουλές για να δημιουργήσεις έναν υγιή και ευτυχισμένο γάμο


Όσο περισσότερα περνάν τα χρόνια τόσο πιο δύσκολο είναι να παραμείνει ένας γάμος υγιής. Οι συμβουλές της γιαγιάς πλέον φαίνεται να μη λειτουργούν έτσι τα ζευγάρια πρέπει να ακολουθήσουν τους κανόνες για να έχουν έναν επιτυχημένο γάμο.

#1. Τα social media δεν είναι ο κατάλληλος σύμβουλος γάμου για σένα και τον σύντροφο σου

Το να παρακολουθείς τα social media δεν είναι η καλύτερη τακτική για να βρεις συμβουλές γάμου. Στα social media όλα φαίνονται ιδανικά ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι πάντα.

#2. Η επικοινωνία είναι το παν σε ένα ζευγάρι

Είναι πολύ σημαντικό να μάθεις να επικοινωνείς σωστά με το σύντροφό σου. Θα πρέπει να μιλάς μαζί του και να συζητάς όλα αυτά που σε απασχολούν και το ίδιο θα πρέπει να κάνει και εκείνος.

#3. Το τηλέφωνο δεν είναι το τρίτο μέλος της σχέσης

Τα περισσότερα ζευγάρια στις μέρες μας περνάνε το χρόνο τους δίπλα δίπλα έχοντας όμως ο καθένας στο κινητό του μπροστά του. Το κάθε μέλος της σχέσης επικεντρώνεται στο κινητό του και έτσι σταματάει σιγά-σιγά με τον καιρό να επικοινωνεί με το έτερον το ήμισυ.

#4. Σεβάσου την ιδιωτικότητα του συντρόφου σου

Πρέπει να του δείξει εμπιστοσύνη και να μην ψαχουλεύεις στο κινητό του με την πρώτη ευκαιρία. Ανάμεσα σας θα πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη για να μπορέσει αυτή η σχέση να λειτουργήσει.

#5. Πήγαινε στο κρεβάτι θυμωμένη

Το να προσπαθείς πάντα να τα βρίσκετε πριν πάτε για ύπνο δεν είναι και η καλύτερη πολιτική. Είναι σημαντικό να ξέρεις ποιες μάχης τα δώσεις και αν θεωρείς ότι έχεις δίκιο σε κάτι καλύτερα είναι να πας για ύπνο θυμωμένη παρά να προσπαθήσεις να απολογηθείς για κάτι που δεν φταις.

#6. Η αυτοβελτίωση κάνει πολύ καλό στην σχέση σου

Όσο περισσότερο κοιτάς τον εαυτό σου και την αυτοβελτίωση σου τόσο περισσότερο θα βελτιώνεται και η σχέση σου.

#7. Μάθε να ζητάς συγνώμη από τον σύντροφο σου

Δεν είναι κακό να ζητάς συγνώμη για τα λάθη που θεωρείς πως έχεις κάνει. Το ίδιο βέβαια θα πρέπει να μάθει να κάνει και εκείνος έτσι ώστε η σχέση σας να παραμείνει υγιής.

Διαβάστε περισσότερα:

5+1 πράγματα που αν τα κάνεις θα σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή

Τα σημάδια που θα παρατηρήσεις στη σχέση σου μόνο αν είναι 100% υγιής!

Ραντεβού μετά τα 40; Ποιες είναι οι προειδοποιήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα