1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

7 πράγματα που μπορείς να διώξεις τώρα από την ντουλάπα σου και να την βάλεις σε τάξη


Σίγουρα αυτή είναι η εποχή που οι περισσότεροι οργανώνουν και μαζεύουν τις ντουλάπες για να υποδεχθούν τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά ρούχα. Είσαστε και εσείς απο αυτούς που το αναβάλλουν συνέχεια γιατί δεν ξέρετε από που να αρχίσετε και που να τελειώσετε λόγω του όγκου των πραγμάτων που κρύβονται πίσω από τις πόρτες;

Παρόλο που πιστεύετε ότι «δεν έχετε τίποτα να βάλετε» τα συρτάρια και τα ράφια είναι γεμάτα; Τότε ήρθε η ώρα να αποχωριστείτε πράγματα που μάλλον δεν τα χρειάζεστε εδώ και καιρό.

Παλιά εσώρουχα

Βγάλτε όλα εκείνα τα εσώρουχα αλλά και φανελάκια, ακόμα και πιτζάμες επάνω στο κρεβάτι και θυμηθείτε πότε τα φορέσατε τελευταία φορά. Εάν πάει πολύς καιρός τότε πετάξτε τα. Επιπλέον, εσώρουχα που δεν έχουν καλή εφορμογή μάλλον τελειώσαν τον κύκλο τους μαζί σας.

Παπούτσια με κακή εφαρμογή και τακούνια που περπατάτε δύσκολα

Ένα παπούτσι που δεν είναι άνετο στο πόδι τότε σπάνια θα το φορέσετε ίσως και καθόλου. Σίγουρα οι ψηλές γόβες φαίνονται υπέροχες αλλά εάν δεν μπορείτε να τις φορέσετε τότε δωρίστε τις.

 

Αντικείμενα και μικροαντικείμενα από παλιές σχέσεις ή τελειωμένες φιλίες
Αντικείμενα τέτοιου είδους κρύβονται στα συρτάρια μας, κάνουμε χρόνια να τα δούμε και όταν τα βλέπουμε ή δεν μας προκαλούν κανένα αίσθημα ή μας στεναχωρούν. Ό,τι λοιπόν δεν σας ευχαριστεί στα σκουπίδια.

Τζιν παντελόνια

Ναι τα Τζιν είναι διαχρονικά αλλά πολλές φορές στοιβάζουμε τζιν παντελόνια που δεν τα έχουμε φορέσει τα τελευταία 2 χρόνια. Αφού λοιπόν έχουν να φοεθούν τόσο καιρό μάλλον δεν θα ξαναφορεθούν ποτέ. Τα δωρίζετε ή φτιάχνετε κατασκευές που μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

T-shirts και μακό μπλουζάκια φθαρμένα

Καμιά φορά κρατάμε πολλά μα πάρα πολλά μπλουζάκια έστω και για τον ύπνο. Μετρήστε ποια φοράτε και σας βολεύουν και οποιοδήποτε άλλο με διαφημιστικά σήματα και λογότυπα απλά ξεφορτωθείτε το!

Παλιά καλλυντικά, τσαντάκια, νεσεσέρ

Κρατήστε μόνο τις παλέτες, τα κραγιόν που χρησιμοποιείτε και τα τσαντάκια που σας βολευουν και φροντίστε να μην κρατάτε καλλυντικά για χρόνια γιατί χαλάνε.

Φο κοσμήματα, βραχιόλια, κονκάρδες, μπρελόκ

Θα πάθεις πλάκα πόσα άχρηστα πράγματα μπορείς να βρεις σε συρτάρια τα οποία δες τα θες σε καμία περίπτωση!

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα