1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

7Κ/2021 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ , Κοινωνικός τουρισμός για όλους : Όλα τα ΝΕΑ

7κ-2021-προκηρυξη-ασεπ-κοινωνικός-τουρισμ

7Κ/2021 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ , Κοινωνικός τουρισμός για όλους : Όλα τα ΝΕΑ – Σε εξέλιξη η διαδικασία.

Ειδήσεις: Εκδόθηκε η 7Κ/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν σαράντα τεσσάρων (144) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafima.gr

Τα Φ.Ε.Κ. της προκήρυξης διατίθενται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 5 Ιουλίου 2021 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 20 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.ΑΣΕΠ

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

7Κ/2021 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ , Κοινωνικός τουρισμός για όλους : Όλα τα ΝΕΑ – Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις.

Κλείνει σήμερα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» του υπουργείου Τουρισμού, με 100.000 επιταγές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στο www.tourism4all.gov.gr, ενώ όσοι έλαβαν πέρυσι voucher θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν μέχρι τις 31/12/2021.

Υπενθυμίζεται ότι, την παράταση για την προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» ανακοίνωσε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

Όπως ανακοίνωσε στον ΑΝΤ1 η υφυπουργός Τουρισμού, δίνεται τριήμερη γενική παράταση και έτσι «Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, στις 10, 11 και 12 Ιουλίου, οι πολίτες ασχέτως του αριθμού του ΑΦΜ τους, μπορούν μα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους».

Η επιλογή των δικαιούχων θα γίνει με κλήρωση, ενώ μοναδικό κριτήριο είναι το εισόδημα των δικαιούχων.

Συγκεκριμένα, οι άγαμοι θα πρέπει να έχουν εισόδημα έως 16.000 ευρώ, οι έγγαμοι χωρίς παιδιά έως 28.000 ευρώ, ενώ ισχύει προσαύξηση 1.500 ευρώ ανά ανήλικο τέκνο.

Η επιδότηση αφορά σε 2 ή 3 διανυκτερεύσεις, και μπορεί να φτάσει και το 100%, με ανώτερο όριο τα 40 ευρώ ανά ημέρα, το άτομο.

Ακόμα, αφορά σε 4 διανυκτερεύσεις, με επιδότηση 80% και ανώτερο όριο τα 30 ευρώ την ημέρα το άτομο, ενώ επιδότηση 100% μπορούν να λάβουν τα ΑμεΑ με ανώτερο όριο τα 30 ευρώ την ημέρα, ανά άτομο, σημειώνει το voria.gr.

Παράταση για δωρεάν διακοπές – Κοινωνικός τουρισμός για όλους 2021 – ΟΑΕΔ επιδόματα

Αναδρομικά στις συντάξεις ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, ΟΑΕΕ από 800 ευρω έως 3.294€ – ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Προνοιακά επιδόματα 2021 : Α21, ΚΕΑ, Επίδομα γέννας – ΟΑΕΔ επιδόματα

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα