1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

6 tips που αξίζει να δοκιμάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο για να βελτιώσεις τη σχέση σου μέχρι τη Δευτέρα


Θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σου μέσα στο Σαββατοκύριακο; Τότε άκουσε με προσεκτικά και ακολούθησε τα παρακάτω tips που «υπόσχονται» να αναβαθμίσουν την ποιότητα της σχέσης σου μέσα σε 2 εικοσιτετράωρα.

#1. Δοκιμάστε να κάνετε κάτι που κάνατε τους πρώτους μήνες της σχέσης σας. Τι σας άρεσε να κάνετε; Να βγαίνετε μια βόλτα μόνο οι δυο σας, να κάθεστε στον καναπέ και  να φιλιέστε με τις ώρες; Μήπως σας άρεσε να οργανώνετε movie nights ή να του κάνετε εκπλήξεις; Αποφασίστε τι είναι αυτό που σας έφερε κοντά τον πρώτο καιρό και δοκιμάστε το ξανά.

#2. Προσπάθησε για ένα Σαββατοκύριακο να του λες όλα όσα σκέφτεσαι. Θέλεις να σου φέρει λουλούδια; Πες του το! Θέλεις να πάτε μια βόλτα σε ένα πάρκο την Καθαρά Δευτέρα μαζί με φίλους σας; Πες του το. Γενικά μην περιμένεις να μαντεύει πάντα τη σκέψη σου.

#3. Ρώτησέ τον ερωτήσεις που θα σου αποκαλύψουν τι τον κάνει ευτυχισμένο και τι όχι. Μην ρωτάς απλά «Πώς ήταν η μέρα σου» αλλά ρώτησέ τον επίσης τι τον έκανε να χαμογελάσει σήμερα ή τι τον στεναχώρησε.

#4. Οργάνωσε ένα υπέροχο ραντεβού…στο σπίτι. Μαγείρεψέ του το αγαπημένο του φαγητό, βάλε κεράκια παντού και δημιούργησε ένα ρομαντικό σκηνικό.

#5. Βρες τα πιο σέξι εσώρουχα που έχεις στο πίσω μέρος της ντουλάπας και φόρεσέ τα ξανά για να τον δελεάσεις.

#6. Αν προκύψει κάποιος τσακωμός προσπάθησε να καταλάβεις σε βάθος τι τον έχει στεναχωρήσει και μην προσπαθείς απλά να διαφωνήσεις σε ό,τι σου λέει. Είναι σημαντικό να μάθετε να τσακώνεστε σωστά. Σίγουρα αυτό δεν θα γίνει μέσα σε 2 μέρες αλλά μπορείς αυτό το Σαββατοκύριακο να βάλεις τις βάσεις που θα σας βοηθήσουν να είστε πιο ευτυχισμένοι στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμα: 7 σημαντικά tips για ζευγάρια που περνάνε μαζί την καραντίνα

4 συμβουλές για μια μακροχρόνια σχέση…από τα πιο γνωστά ζευγάρια του Hollywood

Meghan Markle & Ηarry: Ειδικοί στη γλώσσα του σώματος αναλύουν τη στάση τους




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα