1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

6 tips για να προσελκύσεις τον άντρα των ονείρων σου στη ζωή σου!


Aν έχεις ακούσει για τον νόμο της έλξης θα γνωρίζεις πως για να προσελκύσεις κάτι στη ζωή σου που θέλεις πολύ θα πρέπει να το οραματίζεσαι και να φέρεσαι σαν να το έχεις ήδη αποκτήσει. Ποια tricks πρέπει να ακολουθήσεις για να φέρεις πιο γρήγορα στη ζωή σου έναν άντρα; Δες παρακάτω όλα όσα πρέπει να μάθεις.

#1. Προσπάθησε να έχεις τη δική σου ζωή είτε είσαι single είτε όχι. Αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις μια ευτυχισμένη σχέση ή να προσελκύσεις μια υγιή σχέση στη ζωή σου.

#2. Κάνε χώρο στη ζωή σου και στο σπίτι σου για μια μελλοντική σχέση. Άδειασε μερικά συρτάρια και κοιμήσου στη μια πλευρά του κρεβατιού (σε αυτήν που θα κοιμόσουν αν ήσουν σε σχέση).

#3. Τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου και νιώσε πως είσαι η καλύτερη σε κάποιον τομέα της ζωής σου. Είναι σημαντικό να έχεις στον πλευρό σου κάποιον που να νιώθεις πως σε θαυμάζει για πράγματα που έχεις πετύχει.

#4. Κάνε γυμναστική και άλλαξε τον τρόπο ζωής σου. Όσο πιο καλά νιώθεις με τον εαυτό σου τόσο πιο σύντομα θα προσελκύσεις κάποιον στη ζωή σου. Νιώσε καλά με το σώμα σου, με την υγεία σου και να είσαι σίγουρη πως αυτή η αυτοπεποίθηση θα βγει προς τα έξω και με αυτήν θα προσελκύσεις πολλούς ανθρώπους στη ζωή σου.

#5. Αντικατέστησε κάθε αρνητική σου σκέψη με θετική και να θυμάσαι πως μια θετική σκέψη εξουδετερώνει 100 αρνητικές. Οπότε κάθε φορά που πας να σκεφτείς κάτι άσχημο αντικατέστησέ το αμέσως με μια θετική σκέψη.

#6. Να είσαι ανοιχτή σε προτάσεις για εξόδους, για γνωριμίες χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν θα έχεις πάντα υψηλούς και ξεκάθαρους στόχους σχετικά με όσα αναζητάς σε μια μελλοντική σχέση.

Διαβάστε ακόμα: 6 είδη συμπεριφοράς που κάνουν τους άντρες να λιώνουν…σαν σοκολάτα!

3 πολύ περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον εγκέφαλό σου όταν…φλερτάρεις

Τα 6 χαρακτηριστικά που κάθε σύζυγος θα πρέπει να έχει για να σε κάνει ευτυχισμένη




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα