1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

6 tips για να ξεκινήσεις εύκολα μια δίαιτα και να μην την παρατήσεις


Οι δίαιτες μας στερούν την ελευθερία να τρώμε ό,τι θέλουμε, ειδικά αν δεν ακολουθούμε μια υγιεινή διατροφή, για αυτό δύσκολα αποφασίζουμε να μπούμε σε πρόγραμμα. Τα καλά νέα είναι ότι -σύμφωνα με τους ειδικούς- αν βρούμε κίνητρο μπορούμε με 6 απλά βήματα να καταφέρουμε να ακολουθήσουμε μια δίαιτα και να χάσουμε κιλά.

1.Μην ανεβαίνετε στην ζυγαριά
Η απώλεια κιλών είναι μια αργή διαδικασία, για αυτό κάποιες φορές η ζυγαριά μπορεί να σας απογοητεύσει. Βάλτε μικρούς στόχους και θέστε ένα χρονικό όριο για να βλέπετε τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σας.

2.Σκεφτείτε την υγεία σας
Μην σκέφτεστε μόνο τα κιλά αλλά τα οφέλη που θα έχει η απώλεια βάρους στην υγεία σας. Βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και να κάνετε γυμναστική.

3.Μην ξεχνάτε να πίνετε νερό
Ξεκινήστε πίνοντας 2 λίτρα νερό την ημέρα επί ένα μήνα. Έτσι θα έχετε περισσότερη ενέργεια αλλά και καλύτερη ψυχολογία για να συνεχίσετε τη δίαιτά σας.

4.Μην καταπιέζεστε
Εάν δεν σας αρέσει η γυμναστική, βρείτε εναλλακτικούς τρόπου για να ασκείστε, όπως ένα ομαδικό σπορ. Μην βλέπετε αυτή την διαδικασία ως αγγαρεία αλλά ως μια προσπάθεια να κάνετε την καθημερινότητά σας καλύτερη.

5. Να έχετε πρόγραμμα
Καλό είναι να προγραμματίζετε τη μέρα σας έτσι ώστε να έχετε χρόνο τόσο για να μαγειρεύετε υγιεινά γεύματα, όσο και για να πηγαίνετε γυμναστήριο.

6.Περπατήστε
Καλό είναι να ξεκινήσετε το περπάτημα ή ασκήσεις που δεν θα σας κουράζουν. Είκοσι λεπτά την ημέρα είναι αρκετά για να δείτε διαφορά στην αρχή της προσπάθειάς σας.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα