1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

6 tips για να γλυτώσεις έναν τσακωμό με τον αγαπημένο σου


Σύμφωνα με τους ειδικούς οι τσακωμοί δεν δείχνουν απαραίτητα πως υπάρχει πρόβλημα σε μια σχέση. Μάλιστα πολλοί υποστηρίζουν πως είναι απολύτως φυσιολογικό να τσακώνεται ένα ζευγάρι. Ωστόσο τονίζουν πως πρέπει να μάθετε να τσακώνεστε σωστά και να μην θυμώνετε με την παραμικρή αιτία.

Πώς θα γλυτώσεις μερικούς τσακωμούς με τον αγαπημένο σου; Διάβασε τα παρακάτω tips.

Aν ξεκινήσει εκείνος τον καυγά..

#1. Προσπάθησε πρώτα να του κάνεις όσο πιο πολλές ερωτήσεις μπορείς για να καταλάβεις τι ακριβώς τον έχει πειράξει. Μπορεί εκείνος να σου επιτεθεί λέγοντας κάτι που θα ξέρει ότι θα σε ενοχλήσει αλλά εσύ μην μένεις στα λόγια. Κάνε ερωτήσεις και μάθε τι συμβαίνει. Στη συνέχεια θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις.

#2. Ζήτησέ του να μείνετε για μια ώρα σε ξεχωριστά δωμάτια και να σκεφτείτε τι είναι αυτό που έχει συμβεί και πώς θα ήταν ο πιο σωστός τρόπος να το αντιμετωπίσετε. Είμαι σίγουρη ότι μετά από 20 λεπτά θα τα βλέπετε όλα με πολύ πιο ήρεμη ματιά.

#3. Πες του αμέσως πως σίγουρα για να φωνάζει θα έχει γίνει κάτι συγκλονιστικό και ζήτησέ του να μάθεις με ηρεμία τι συμβαίνει ώστε να μπορέσεις να του ζητήσεις συγνώμη για τους σωστούς λόγους. Εκείνος θα εκπλαγεί με την ηρεμία του και γρήγορα θα νιώσει να ηρεμεί.

Αν θέλεις να ξεκινήσεις εσύ έναν καυγά…

#1. Περίμενε να περάσουν 1-2 ώρες πριν πεις το οτιδήποτε. Στο μεταξύ σκέψου πόσο σοβαρό είναι το θέμα που προέκυψε και αν αξίζει να μαλώσετε.

#2. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις μαζί του το πρόβλημα χωρίς φωνές και εντάσεις.

#3. Γράψε ένα γράμμα ή ένα mail και εξήγησέ του όλα όσα σε έχουν ενοχλήσει. Διάβασε το γράμμα αρκετές φορές ώστε να βεβαιωθείς πως δεν γράφεις σε αυτό κάτι που θα μετανιώσεις.

Διαβάστε ακόμα: Δημιούργησε εμπιστοσύνη στη σχέση σου με ΑΥΤΑ τα 6 tips!

Τα 20 σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως η σχέση σου έχει τελειώσει!

Τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε έρωτα; Νέα έρευνα αποκαλύπτει!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα