1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

6 Tips για να ανανεώσεις τη σχέση σου μέχρι…το Πάσχα!


Το Πάσχα πλησιάζει και όσο πλησιάζει τόσο περισσότερο ανυπομονούμε να έρθει για να περάσουμε ακόμα περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους μας. Αν κάποιες από εσάς νιώθετε πως η σχέση σας βρίσκεται σε ένα τέλμα, δείτε τι μπορείτε να κάνετε τις επόμενες 10 μέρες για να βελτιώσετε τη σχέση σας…μέχρι το Πάσχα. Φυσικά αν τα προβλήματα που έχετε είναι πιο σοβαρά ίσως χρειαστεί να λάβετε και πιο δραστικά μέτρα, να κάνετε ψυχανάλυση ζεύγους, να συζητήσετε πιο ουσιαστικά και να λύσετε τα προβλήματά σας εις βάθος.

#1. Ακούστε αυτό που πραγματικά σας λέει ο σύντροφός σας και όχι απλά αυτό που σας λέει. Αν για παράδειγμα επιμένει πως θέλει να περάσετε το Πάσχα οι δυο σας μπορεί να θέλει έμμεσα να σας πει πως δεν συμπαθεί τους φίλους σας ή ότι δεν νιώθει άνετα με την οικογένειά σας.

#2. Μάθετε να δείχνετε συμπόνια στον σύντροφό σας. Είναι σημαντικό να νιώθει πως όσες φορές και αν σας πει τους προβληματισμούς του για κάποιο θέμα εσείς δεν θα τον αποπάρετε ποτέ και για κανένα λόγο.

#3. Θυμηθείτε όλα αυτά που σας έχουν κάνει να γελάτε. Κάποτε γελάγατε με τα ίδια αστεία και ξαφνικά νιώθετε πως δεν έχετε το ίδιο χιούμορ; Αυτό δεν ισχύει και απλά πρέπει να θυμηθείτε πώς είναι να γελάτε με τα ίδια πράγματα.

#4. Βάλτε όρια στους τσακωμούς σας. Το να τσακώνεστε συνέχεια για τα ίδια και για τα ίδια πράγματα δεν οδηγεί πουθενά. Ήρθε η ώρα να μάθετε να επιλέγετε ποιες μάχες αξίζει να δώσετε.

#5. Σταματήστε να επαναφέρετε θέματα του παρελθόντος. Ασχοληθείτε με τα θέματα του παρόντος και αφήστε αυτά που έγιναν στο παρελθόν…να μένουν στο παρελθόν.

#6. Φιληθείτε και αγκαλιαστείτε κάθε πρωί και κάθε βράδυ μέχρι το Πάσχα. Αυτή είναι μια συνήθεια που πρέπει να αποκτήσετε και να την κρατήσετε και μετά το Πάσχα! Θα σας φέρει σίγουρα πολύ πιο κοντά!

Διαβάστε ακόμα: Έρευνα: Δεν φαντάζεσαι ποια επαγγέλματα κάνουν περισσότερο σεξ!

Ήρθε η ώρα να το πάρεις απόφαση! Τι να κάνεις για να συνειδητοποιήσεις ότι δεν ενδιαφέρεται

Πώς να “ζητάς” αποτελεσματικά τις ανάγκες σου!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα