1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

6 χαρακτηριστικά που καλό είναι να έχει ο άντρας που θα παντρευτείς


Είναι αλήθεια πως κανόνες δεν υπάρχουν σε ό,τι αφορά τον έρωτας! Ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα που καλό είναι να προσέξεις την επόμενη φορά που θα βγεις προς αναζήτηση συντρόφου. Ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που είναι καλό να έχει η επόμενη σχέση σου;

#1. Συναισθηματική ωριμότητα
Για να καταλάβεις αν ο νέος σου σύντροφος είναι ώριμος θα πρέπει να περάσει από κάποια τεστ για να καταλάβεις πώς αντιδράει κάτω από πίεση ή όταν δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα περιμένει.

#2. Άντρας με στόχους
Είναι σημαντικό να είσαι με κάποιον που έχει στόχους για το μέλλον και δεν ζει μόνο στο σήμερα.

#3. Φιλικός
Το να είσαι με έναν άντρα που είναι φιλικός και ευγενικός είναι πολύ μεγάλο ατού σε μια σχέση. Βλέποντας τους φίλους του και τον τρόπο που τους αντιμετωπίζει μπορείς να καταλάβεις πολλά για τον ίδιο.

#4. Συναισθηματικά ελεύθερος
Είναι επίσης πολύ σημαντικό να είσαι με έναν άνθρωπο που είναι συναισθηματικά ελεύθερος και αυτό σημαίνει πως δεν θα είναι κολλημένος σε πρώην, δεν θα έχει συναισθηματικά κατάλοιπα από προηγούμενες σχέσεις και θα είναι απόλυτα υγιής ψυχολογικά και συναισθηματικά.

#5. Ευθύτητα
Σύμφωνα με ειδικούς σε θέματα σχέσεων η ευθύτητα είναι ένα χαρακτηριστικό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για έναν άντρα αλλά και για μια γυναίκα που ξεκινάνε μαζί μια σχέση. Αν και οι δύο είναι ευθείς μεταξύ τους, θα έχουν πολύ καλή επικοινωνία και θα δημιουργήσουν μια υγιή σχέση.

#6. Ειλικρίνια
Δεν γίνεται να υπάρξει σοβαρή σχέση χωρίς απόλυτη ειλικρίνεια από τα μέλη της. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν θα καταλάβεις από την πρώτη στιγμή που θα γνωρίσεις κάποιον αλλά στην πορεία της σχέσης θα εντοπίσεις σχετικά σύντομα πόσο ειλικρινής είναι ο αγαπημένος σου.

Διαβάστε ακόμα: Τα 5 στάδια των σχέσεων που όλα τα ζευγάρια περνάνε…σύμφωνα με τους επιστήμονες

7 τρόποι για να αναγνωρίσεις την αδελφή- ψυχή σου μόλις τη γνωρίσεις!

6 λόγοι που σου αρέσουν τα «κακά αγόρια» και γιατί επιλέγεις πάντα τις λάθος σχέσεις




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα