1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

6 συμβουλές που μας δίνουν σύμβουλοι σχέσεων και υπόσχονται να αλλάξουν την ποιότητα των σχέσεών μας


Ναι! Είναι αλήθεια πως οι σχέσεις θέλουν συνεχή προσπάθεια για να παραμείνουν υγιείς. Ωστόσο αν ακολουθείς κάποια βασικά tips και καταφέρεις να γίνουν συνήθειες στη σχέση σου, τότε θα μπορείς να είσαι ευτυχισμένη με τον σύντροφό σου χωρίς να νιώθεις ότι κάνεις υπερπροσπάθεια.

#1. Επικοινωνία! Επικοινωνία! Επικοινωνία! 
Είναι το Νο1 βασικό συστατικό μιας υγιούς σχέσης και πρέπει να δώσεις έμφαση σε αυτήν γιατί χωρίς αυτήν δεν μπορεί να υπάρξει σχέση.

#2. Μείνε στο παρόν
Με το να ανακυκλώνεσαι με πράγματα του παρελθόντος δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα. Γι’αυτό προσπάθησε να μένεις στο παρόν ακόμα και στους τσακωμούς σας.

#3. Συμφωνείστε μεταξύ σας για το πώς θα διαχειριστείτε το θέμα της πανδημίας
Θα βλέπετε τους φίλους σας; Δεν θα τους βλέπετε; Θα πηγαίνετε στα σπίτια των γονιών σας ή όχι; Βάλτε μερικούς κανόνες στους οποίους θα συμφωνείτε και οι δύο και τηρήστε τους.

#4. Αποκτήστε νορμάλ συνήθειες
Δυστυχώς η πανδημία έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας και έτσι είναι σημαντικό να αποκτήσουμε όλοι μια καθημερινότητα που είναι όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική! Βγείτε ραντεβού στο σπίτι σας, πηγαίντε μια βόλτα, κανονίστε βραδιές ταινίας και γενικά κάντε πράγματα που κάνατε και πριν την πανδημία.

#5. Επαναπροσδιορίστε τους ρόλους στη σχέση σας
Η πανδημία που όλοι στον κόσμο ζούμε δεν είναι μια φυσιολογική κατάσταση. Και έτσι είναι σημαντικό να μάθεις να προσαρμόζεσαι στις νέες συνθήκες τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου.

#6. Κάντε περισσότερο σεξ ακόμα…και με το ζόρι
Αν νιώθεις πως δεν έχεις όρεξη για σεξ τελευταία είναι επειδή όντως δεν κάνεις συχνά σεξ. Να θυμάσαι πως το σεξ είναι μια συνήθεια που εύκολα ξεχνιέται αν δεν την εξασκείς συχνά. Τι εννοούμε; Πως όσο πιο πολύ σεξ κάνεις τόσο πιο πολύ θα νιώθεις την ευχαρίστηση που σου προσέφερε παλαιότερα.

Διαβάστε ακόμα:  Νιώθεις απίστευτη ανασφάλεια στη σχέση σου; 5 tips που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν πρέπει να χωρίσεις

Τσακώνεστε συνέχεια; Δες πώς θα καταλάβεις αν είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί σου

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ποια είναι η ιδανική ποσότητα σεξ!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα