1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

6 σημάδια ότι βρήκες το πλατωνικό σου ταίρι


Όταν μιλάμε για αδερφές ψυχές, η σκέψη μας γρήγορα πάει στο ρομαντικό. Στο “άλλο μας μισό”, στο κομμάτι που συμπληρώνει το παζλ μας. Και, ναι, υπέροχο είναι να βρίσκεις ένα τέτοιο άτομο και να ξεκινάς μια ερωτική σχέση μαζί του. Αλλά δεν είναι και υποχρεωτικό. Μπορείς όντως να βρεις την αδερφή ψυχή σου και η σχέση σας να είναι εντελώς πλατωνική.

Είτε επειδή γνωριστήκατε σε λάθος συνθήκες και η σχέση δεν προχώρησε ποτέ προς τα εκεί. Είτε λόγω μη συμβατών σεξουαλικών προσανατολισμών. Είτε – πολύ πιο απλά – επειδή δεν σας πέρασε ποτέ από το μυαλό και δεν σας ενδιαφέρει κιόλας. Όταν με ένα άτομο νιώθεις ότι περνάς τόσο ωραία, ίσως το να βγάζεις το ερωτικό κομμάτι απ’ την εξίσωση να κάνει τα πράγματα και λιγότερο περίπλοκα.

Αυτά είναι τα σημάδια ότι βρήκες το απόλυτο πλατωνικό σου ταίρι.

Νιώθεις άνετα, χωρίς καν να προσπαθείς
Δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι για να νιώθεις άνετα μαζί του. Μπορείς να είσαι απλά ο εαυτός σου, χωρίς να αγχώνεσαι ότι θα σε κρίνει ή ότι θα δώσεις κακή εντύπωση. Οι κουβέντες σας δεν κόβονται ποτέ άβολα, αλλά μπορείτε να μοιραστείτε ευχάριστα και την σιωπή.

Η φιλία σας είναι εύκολη
Επειδή και οι φιλικές σχέσεις χρειάζονται δουλειά και έχουν σκαμπανεβάσματα. Και δεν θα πούμε ότι η δική σας σχέση τα παρακάμπτει αυτά, αλλά θα πούμε σίγουρα ότι σάς βγαίνει πιο άνετα. Για την ακρίβεια…

…η σχέση δοκιμάστηκε και άντεξε
Καυγάς; Απομάκρυνση; Ό,τι και να συνέβη μεταξύ σας, το διαχειριστήκατε και οι δύο σαν ενήλικες και το ξεπεράσατε. Μάθατε ακόμα περισσότερους τρόπους να ζείτε μαζί και να καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλο, χωρίς να ξεσπάει πόλεμος κάθε φορά που ένας απ’ τους δύο ένιωσε μειονεκτικά.

Έχετε τέλειο συγχρονισμό
Αν έχει παίξει αρκετές φορές το κλασικό που σκέφτεσαι ένα άτομο και σε παίρνει τηλέφωνο, αυτή η τηλεπάθεια μπορεί να λέει πολλά. Αλλά δεν είναι μόνο αυτή: Ακόμα και τα προγράμματά σας με τον καιρό συγχρονίστηκαν από μόνα τους, επειδή ο χρόνος που περνάτε μαζί είναι κάτι δεδομένο και απαραίτητο. Επίσης, αυτό το χαριτωμένο πράγμα που συμπληρώνετε ο ένας τις προτάσεις του άλλου. Δεν είναι μόνο προνόμιο των ερωτικών συντρόφων.

Αποδέχεστε ο ένας τον άλλο
Επειδή ο ορισμός του ανθρώπου σου δεν είναι να σε αλλάζει για να ταιριάζετε περισσότερο. Είναι να σε δέχεται ακόμα και με τα στραβά σου – ακόμα και να τα αγαπάει.

Στηρίζετε πάντα ο ένας τον άλλο
Λένε ότι οι καλοί φίλοι είναι αυτοί που θα σε βοηθήσουν να θάψεις ένα πτώμα στις τρεις το πρωί. Δεν λέμε ότι θα χρειαστεί να φτάσει εκεί η κατάσταση, αλλά οτιδήποτε μέχρι εκεί ξέρετε πως μπορείτε να στηριχτείτε ο ένας στον άλλο. Χαίρεστε με την χαρά του άλλου και είστε δίπλα στις λύπες.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα