1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

6 σημάδια που αποδεικνύουν πως βγαίνεις με έναν player


Τι είναι ο player; Είναι αυτός ο άντρας που συνήθως μπορεί να έχει (μπορεί και όχι) μια σταθερή σχέση αλλά να ου αρέσει ταυτόχρονα να φλερτάρει και με άλλες γυναίκες. Πώς θα καταλάβεις ότι έχεις σχέση με έναν player; Δες τα σημάδια!

#1. Οι πράξεις είναι πάντα πιο δυνατές από τα λόγια. Αν λοιπόν άλλα σου λέει και άλλα κάνει τότε είναι πιθανόν να κρύβει κάποια πράγματα για τη ζωή του και να μην θέλει να σου τα αποκαλύψει.

#2. Ο τρόπος που σου μιλάει μπορεί να σε κάνει να καταλάβεις πολλά πράγματα. Με ποιον τρόπο σου κάνει κοπλιμέντα; Είναι διαφορετικό να σου λέει «Είσαι τόσο σέξι» και διαφορετικό να σου πει «Είσαι όμορφη». Μήπως πάντα σου μιλάει πιο πρόστυχα και με σεξουαλικά υπονοούμενα; Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα ότι μπορεί να είναι player.

#3. Mήπως νιώθεις πως είσαι η τελευταία του προτεραιότητα; Αν οι πράξεις του δείχνουν πως έχει άλλες προτεραιότητες στη ζωή του τότε μάλλον αυτή είναι η αλήθεια.

#4. Όταν βγαίνεις με έναν player πάντα θα νιώθεις σαν να μην ξέρεις πού βρίσκεσαι και τι συμβαίνει.

#5. Έχεις γνωρίσει τους φίλους και την οικογένειά του; Αν εκείνος βρίσκει όλο δικαιολογίες για να μην τους γνωρίσεις τότε είναι πιθανόν να έχει τους λόγους του και να μην θέλει να σε εμφανίσει σε δικούς του ανθρώπους. Δυστυχώς αυτό είναι συνήθως ένα χαρακτηριστικό των ανθρώπων που έχουν κατί να κρύψουν.

#6. Μήπως ο αγαπημένος σου δεν κάνει ποτέ σχέδια για το μέλλον και δεν του αρέσει να προγραμματίζει τίποτα; Αυτό συμβαίνει είτε επειδή θέλει να ζει στο παρόν είτε επειδή δεν είναι σίγουρος αν θα είσαι στο μέλλον του.

Διαβάστε ακόμα: Τα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις σε μια σχέση που μόλις ξεκίνησε

5 tips που πρέπει να ακολουθήσεις αν θέλεις να πετύχει ο γάμος σου

8 ιδέες για το Σαββατοκύριακο: Τι να κάνεις με τον σύντροφό σου χωρίς να ξοδέψεις ευρώ!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα