1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

6 πρωινές συνήθειες που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τον τρόπο που βλέπεις τον σύντροφό σου


Το να είσαι σε μια σχέση που κάποτε σε εξέφραζε και πλέον όχι δεν είναι και ό,τι το καλύτερο. Ωστόσο αν κάποτε ήσουν ερωτευμένη με τον αγαπημένο σου και πλέον δεν νιώθεις το ίδιο να ξέρεις πως με λίγη καλή θέληση όλα μπορούν να αλλάξουν και πάλι.

Δες παρακάτω με ποιες 6 πρωινές συνήθειες μπορείς να βελτιώσεις σημαντικά τη σχέση σου.

#1. Μην σηκώνεστε κατευθείαν από το κρεβάτι όταν ξυπνάτε. Αφιερώστε έστω και 5 λεπτά σε αγκαλιές και φιλιά, ακόμα και αν στην αρχή νιώθετε πως το κάνετε με το ζόρι. Να είστε σίγουρη πως αυτό σιγά σιγά θα φτιάξει.

#2. Ξεκινήστε να τρώτε μαζί πρωινό ακόμα και αν μέχρι σήμερα…δεν τρώγατε καν πρωινό. Νομίζω πως αν αφορά το καλό της σχέσης σας αξίζει να το κάνετε. Έτσι θα περνάτε λίγο παραπάνω χρόνο μαζί και θα έρθετε πιο κοντά.

#3. Μια φορά την εβδομάδα ξυπνήστε το πρωί και μοιραστείτε μεταξύ σας τι αγαπάει περισσότερο ο ένας στο άλλον. Αυτός είναι ένας ακόμα τρόπος για να έρθετε κοντά.

#4. Ετοιμάστε του μια πρωινή έκπληξη που θα τον κάνει να χαμογελάσει. Αυτό μπορεί να είναι ένα πρωινό που του αρέσει ή ένα σημείωμα με τρυφερά λόγια στον καθρέφτη του μπάνιου ή ένα lunch box έκπληξη για τη δουλειά.

#5. Αφιερώστε ένα πρωινό ο ένας στον άλλον. Τώρα ειδικά που οι περισσότεροι είστε στο σπίτι φροντίστε τις δουλειές σας λίγο καλύτερα ώστε να έχετε ένα τρίωρο να το αφιερώσετε μεταξύ σας και να κάνετε κάτι που αρέσει και στους δύο.

#6. Ξυπνήστε μισή ώρα νωρίτερα και κάντε ένα ωραίο μασάζ στον σύντροφό σας. Ακόμα και αν οι σχέσεις σας είναι τεταμένες σίγουρα δεν θα αρνηθεί ένα μασάζ από τα χεράκια σας. Αυτή η κίνηση να είστε σίγουρες πως θα σας φέρει πιο κοντά.

Διαβάστε ακόμα: 6 σημάδια που αποδεικνύουν πως κάτι πάει στραβά στη σχέση σου

Τα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις σε μια σχέση που μόλις ξεκίνησε

6 σημάδια που δείχνουν πως βγαίνεις με έναν player




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα