1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

6 πράγματα που κάθε ζευγάρι μπορεί να κάνει για να σώσει τη σχέση του


Όλες οι σχέσεις περνάνε δύσκολες στιγμές και ειδικά τον τελευταίο χρόνο με την καραντίνα τα πράγματα έχουν δυσκολέψει ακόμα περισσότερο για πολλά ζευγάρια. Τι μπορείς να κάνεις όμως για να βελτιώσεις τη σχέση σου; Δες παρακάτω τα 8 πράγματα που μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν.

#1. Ξεκίνα επιτέλους να ακούς πραγματικά τι σου λέει ο σύντροφός σου
Μπορεί να έχεις κουραστεί να τσακώνεστε ξανά και ξανά για το ίδιο θέμα, αλλά ίσως είναι τώρα η σωστή στιγμή για να ακούσεις το πρόβλημα και να δεις τι πραγματικά υπάρχει που μπορείς να διορθώσεις.

#2. Υποστήριξε τον αγαπημένο σου
Όταν χάνεται η εμπιστοσύνη και η υποστήριξη σε ένα ζευγάρι, τότε αρχίζουν τα πραγματικά προβλήματα. Ποτέ δεν είναι αργά όμως να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου και να γίνει πιο υποστηρικτική/ ός.

#3. Θυμηθείτε όλες αυτές τις φορές που έχετε γελάσει μαζί
Ακόμα και αν τώρα δεν γελάτε ποτέ όταν είστε μαζί, σίγουρα υπήρξαν στιγμές στο παρελθόν που γελάγατε ο ένας με τα αστεία του άλλου. Προσπαθήστε να θυμηθείτε αυτές τις στιγμές και αλλάξτε τη σχέση σας προς το καλύτερο.

#4. Μην φέρνεις στο προσκήνιο ξανά θέματα του παρελθόντος
Ό,τι έγινε στο παρελθόν ας μείνει στο παρελθόν και ξεκινήστε μια νέα προσπάθεια ξεχνώντας τα παλιά. Είναι σημαντικό να ξεκινήσετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις και με μια πιο αισιόδοξη ματιά.

#5. Εμπιστευτείτε ο ένας τον άλλον ξανά από την αρχή
Μπορεί στο παρελθόν να είχατε θέματα εμπιστοσύνης αλλά καμία σχέση δεν λειτουργεί χωρίς εμπιστοσύνη. Γι’αυτό θα πρέπει να θέσετε νέες βάσεις και σε αυτό το κομμάτι και να αποκτήσετε (έστω και με το ζόρι στην αρχή) ένα επίπεδο εμπιστοσύνης σε λογικά πλαίσια.

Διαβάστε ακόμα: 5 λόγοι που είσαι θυμωμένη με τον πρώην σύντροφό σου παρόλο που εσύ τον χώρισες

ΑΥΤΟΙ είναι οι 3 βασικοί λόγοι που οι άντρες δεν ερωτεύονται τόσο εύκολα πια…

10 σημάδια που αποδεικνύουν πως είναι σίγουρα το άλλο σου μισό




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα