1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

6 λόγοι που σου αρέσουν τα «κακά αγόρια» και γιατί επιλέγεις πάντα τις λάθος σχέσεις


Μήπως έχεις παρατηρήσει ένα συγκεκριμένο μοτίβο στις σχέσεις σου και στις επιλογές που κάνεις στο αντίθετο φύλο; Παρακάτω θα δεις ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους επιλέγεις πάντα «κακά αγόρια» και απορρίπτεις τις καλές προτάσεις στη ζωή σου.

#1. Κρύβεις πολύ καλά την ανάγκη σου να αγαπηθείς
Ένας άντρας εγωιστής και ναρκισσιστής θα δει αυτό που θέλει να δει σε μια καινούρια σχέση. Αν λοιπόν του δείξεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για αγάπη και ρομαντισμό, τότε θα τον κάνεις να σε κυνηγήσει. Είναι σημαντικό να δείχνεις ξεκάθαρα τα θέλω σου σε μια σχέση από την αρχή ώστε να προσελκύσεις τους κατάλληλους ανθρώπους.

#2. Προσπαθείς να τον κάνεις να βασιστεί πάνω σου
Πολλές γυναίκες κάνουν αυτό το λάθος γιατί θεωρούν πως ένας άντρας που βασίζεται πάνω τους δεν θα τους εγκαταλείψει εύκολα. Δείξε ποια είσαι και ότι είσαι ανεξάρτητη και έτσι η σχέση σου θα βασιστεί σε καλά θεμέλια.

#3. Τον δικαιολογείς ξανά και ξανά
Όταν ξεκινάς μια σχέση με τόσες δικαιολογίες για την άσχημη συμπεριφορά του συντρόφου σου, τότε αυτό σίγουρα δεν είναι καλό δείγμα για την εξέλιξη της σχέσης σου.

#4. Δεν δίνεις σημασία στα αρνητικά χαρακτηριστικά
Αν κάποιο χαρακτηριστικό του συντρόφου σου δεν σου ταιριάζει από την πρώτη στιγμή, τότε σίγουρα δεν θα σου ταιριάξει και στο μέλλον. Μην προσπαθείς να αγνοείς τα σημάδια και δώσε τους τη σωστή αξία ώστε να μην χάνεις τον χρόνο σου σε μια σχέση χωρίς νόημα.

#5. Δεν ακολουθείς το ένστικτό σου
Το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο και θα πρέπει να μάθεις να το εμπιστεύεσαι. Αν λοιπόν υπάρχει μια φωνούλα μέσα σου που σε προειδοποιεί, προσπάθησε να την ακούσεις προσεκτικά.

Διαβάστε ακόμα: Οι 3 βασικοί λόγοι που πολλοί άντρες δεν…ερωτεύονται πια!

Σχέσεις: 5 tips που αν τα ακολουθήσεις πιστά δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε προσέξει

Τα tips που πρέπει να ακολουθήσεις για να κερδίσεις τον πρώην σου πίσω…




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα