1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

6 λέξεις που μπορούν στην κυριολεξία να χαλάσουν ένα πρώτο ραντεβού!


Είναι γεγονός πως σε ένα πρώτο ραντεβού υπάρχει πολλή ένταση και άγχος. Ωστόσο εμείς για να σε βοηθήσουμε ετοιμάσαμε μια λίστα με λέξεις που δεν θα έπρεπε να πεις αν θέλεις όλα να κυλήσουν ομαλά!

#1. Μην χρησιμοποιείς λέξεις αργκό
Σε αυτό το ραντεβού προσπαθείς να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και αν δεν ανήκεις στο ηλικιακό γκρουπ 15-20, τότε καλύτερα να προσπαθήσεις να μιλάς λίγο πιο προσεκτικά.

#2. Απέφυγε τη λέξη «ρε»
Όσο περίεργο και αν σου ακούγεται το «ρε» είναι μια λέξη που πολλοί άντρες απεχθάνονται να ακούνε. Μπορεί εσύ να το λες χαιδευτικά χωρίς να θέλεις να προσβάλλεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου αλλά δυστυχώς πολλοί μπορούν να το πάρουν στραβά γι’αυτό απέφυγέ το.

#3. Ξέχνα τις βρισιές
Αν δεν θέλεις να κάνεις άσχημη εντύπωση στο ραντεβού σου καλό θα ήταν να αποφύγεις τις βρισιές μέχρι να γνωρίσετε ο ένας λίγο καλύτερα τον άλλον.

#4. Όχι πολλά «ναι»
Είπαμε να είσαι ευγενική αλλά μην δείξεις ένα άτομο που δεν μπορεί να πει κανένα όχι. Αν για παράδειγμα σε ρωτήσει αν σου αρέσουν τα θρίλερ και στην πραγματικότητα δεν σου αρέσουν…θα πρέπει να του το πεις!

#5. Μην ξεκινήσεις φράσεις με τις λέξεις: «Ο πρώην μου…»
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα θέλει να ακούσει για τον πρώην σου και ειδικά στο πρώτο σας ραντεβού. Άσε που θα του φανεί αρκετά ύποπτο που τον μνημονεύεις τόσο έντονα.

#6. Μην ξεκινήσεις φράσεις με τις λέξεις: «Η μαμάκα μου…»
Εντάξει μπορεί να λατρεύεις τη μαμά σου αλλά εκείνος δεν χρειάζεται να το μάθει από το 1ο ραντεβού. Σιγά σιγά με τον καιρό θα καταλάβει ποια άτομα είναι σημαντικά στη ζωή σου και ποια όχι.

Διαβάστε ακόμα: Τα 7 μεγαλύτερα κοπλιμέντα που μπορείς (και πρέπει) να κάνεις στον σύντροφό σου

Αυτή η μια λέξη που πρέπει να λες συχνότερα για να σώσεις τη σχέση σου!

Απίστευτη έρευνα αποκαλύπτει πως τα ξεχωριστά κρεβάτια στα ζευγάρια…φέρνουν την ευτυχία!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα