1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 tips που δεν έχεις σκεφτεί και θα αλλάξουν εντελώς τη σεξουαλική εμπειρία με τον σύντροφό σου


Υπάρχουν κάποια tips που μπορούν να σε βοηθήσουν να αλλάξεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι το σεξ με τον αγαπημένο σου. Αυτά τα tips είναι λίγο ιδιαίτερα αλλά αν τα δοκιμάσεις θα δεις σίγουρα μεγάλη διαφορά στη σεξουαλική σου ζωή!

#1. Βρες έναν τρόπο να συνδεθείς με το σώμα σου! Ξεκίνα yoga ή χορό και ο τρόπος που θα αντιλαμβάνεσαι πλέον το σώμα σου θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που θα κάνεις σεξ.

#2. Δοκίμασε μια εμπειρία που σε αγχώνει και σε τρομάζει. Μπορείς να πας σε ένα escape room ή να κάνεις ένα extreme sport. Ειδικοί σεξολόγοι αναφέρουν πως αυτές οι δοκιμασίες ανεβάζουν την ντοπαμίνη στα ύψη και σε κάνουν να θέλεις να κάνεις περισσότερο σεξ!

#3. Αφιερώστε μια βραδιά σε κουβέντα για το σεξ! Καθήστε αναπαυτικά με τον αγαπημένο σου και συζητήστε όλα τα θέματα που σας απασχολούν, κάντε online search σχετικά με νέες πόζες και πειραματιστείτε!

#4. Παίξτε ρόλους! Αποφασίστε ποιοι ρόλοι είναι αυτοί που σας ιντρικάρουν περισσότερο και ξεκινήστε να τους παίζετε. Μπορείτε να περάσετε μια ολόκληρη βραδιά έξω παίζοντας τους ρόλους σας και στη συνέχει να καταλήξετε στο σπίτι…για σεξ που δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που κάνατε μέχρι τώρα!

Διαβάστε ακόμα: 3 super hot sex tips που αξίζει να δοκιμάσεις με τον αγαπημένο σου!

3 πράγματα που δεν πρέπει να δεχτείς αν στα ζητήσει ο σύντροφός σου

Μήπως ήρθε η ώρα να χωρίσεις; Τα τρία σημάδια που πρέπει να προσέξεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα