1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 tips μόνο για γυναίκες: Πώς θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου;


Είναι λογικό στον πρώτο μήνα ή χρόνο της σχέσης σου να είσαι μέσα στα μέλια αλλά τι συμβαίνει όταν περάσουν μερικά χρόνια; Πολλές γυναίκες παραπονούνται πως με την πάροδο των χρόνων η σχέση τους ατονεί. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια tips που αν τα ακολουθείς πιστά στη σχέση σου θα έχεις πάντα μια όμορφη και υγιή σχέση με τον αγαπημένο σου.

Tip #1: Επικοινωνία σε βάθος

Δεν αρκεί να λες στον σύντροφό σου απλά πώς ήταν η μέρα σου αλλά καλό είναι να επικοινωνείτε πιο βαθιά. Αυτό σημαίνει πως θα γίνεσαι πιο ευάλωτη ως προς αυτόν και θα του εμπιστεύεσαι όλα όσα σε απασχολούν.

Τip #2: Κάνε τον σύντροφό σου προτεραιότητα

Φυσικά δεν εννοούμε να είσαι πάντα κολλημένη πάνω του και να μην έχεις άλλη προσωπική ζωή. Αλλά προσπάθησε να είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων σου για να μπορεί η σχέση σας να παραμένει υγιής και δυνατή.

Tip #3: Ξεκινήστε να διασκεδάζετε μαζί

Για σκέψου πώς είναι μια τυπική Κυριακή στη ζωή σας και θα καταλάβεις αν διασκεδάζετε μαζί ή όχι. Αν κάθε εβδομάδα περνάτε το Σαββατοκύριακο με τον ίδιο τρόπο ήρθε ο καιρός να αλλάξετε συνήθειες και να κάνετε μερικές πιο fun δραστηριότητες.

Tip #4: Προγραμματίστε το σεξ

Αν νιώθεις πως δεν έχεις αρκετή διάθεση για σεξ τότε αυτό που φταίει είναι ότι δεν κάνεις τόσο σεξ ώστε να νιώθεις την ευχαρίστηση που σου προσφέρει. Να θυμάσαι πως όσο πιο πολύ σεξ κάνεις τόσο πιο πολύ θα το αποζητάς. Γι’αυτό βάλε το σεξ στο πρόγραμμα μέχρι να σου γίνει πλέον συνήθεια.

Tip #5: Να εκτιμάς τον σύντροφό σου

Δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθείς μια ζωή να αλλάξεις τον χαρακτήρα του αγαπημένου σου. Ήρθε η ώρα να τον αποδεχτείς όπως είναι και να τον εκτιμήσεις λίγο παραπάνω.

Διαβάστε ακόμα: Η Sarah Jessica Parker μοιράζεται μαζί μας το μυστικό του επιτυχημένου της γάμου

5 συνήθειες που πρέπει να αποκτήσεις για να έχεις την πιο υγιή σχέση!

Γιατί επιλέγουμε το σύντροφο που επιλέγουμε και πως δημιουργούμε έναν “δύσκολο” γάμο;




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα