1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 tips για να σταματήσεις να τσακώνεσαι με τον σύντροφό σου – Τα tricks που θα αλλάξουν τελείως τη σχέση σας


Είναι φυσιολογικό ανάμεσα σε ένα ζευγάρι να υπάρχουν τσακωμοί και εντάσεις. Ειδικά τώρα στην περίοδο της καραντίνας είναι πιθανό όλοι μας να νιώθουμε έναν έξτρα εκνευρισμό που μπορεί να τον εκπέμπουμε και στους συντρόφους μας. Ωστόσο αν νιώθεις πως ήρθε η ώρα να κάνεις ανακωχή με τον αγαπημένο σου και να βρεις άλλους τρόπους να εκτονώνεσαι συνέχισε να διαβάζεις αυτό το άρθρο.

Δες ποια tips μπορείς να δοκιμάσεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου.

#1. Δώσε προσοχή σε αυτά που σου λέει και μην μένεις μόνο σε αυτά που θέλεις να ακούσεις σε τελείως επιφανειακό επίπεδο. Δες τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις και με αυτή τη συνειδητοποίηση θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα στη σχέση σου.

#2. Μην του μεταφέρεις μηνύματα με ένταση στον τόνο της φωνής σου. Για την ακρίβεια κάνε ένα πείραμα. Πες του κάτι με έντονο ύφος και μετά από λίγες ημέρες δοκίμασε να τους πεις το ίδιο πράγμα με ηρεμία στη φωνή σου και με έναν πιο γλυκό τρόπο. Η αντίδρασή του και στις δύο περιπτώσεις θα σε καταπλήξει.

#3. Όποιο θέμα και αν υπάρχει ανάμεσά σας προσπάθησε πάντα να μπαίνεις στη θέση του και να σκέφτεσαι πώς θα αντιδρούσες σε μια αντίστοιχη περίπτωση.

#4. Ρώτησε τον αγαπημένο σου αν καταλαβαίνει αυτό που προσπαθείς να του μεταφέρεις και ζήτησέ του να σου πει τι ακριβώς έχει καταλάβει. Μερικές φορές νομίζουμε πως επικοινωνούμε σωστά ένα πρόβλημα αλλά στην πραγματικότητα δεν το κάνουμε με τον σωστό τρόπο

#5. Δοκίμασε διάφορους τρόπους για να επικοινωνήσεις το ίδιο πρόβλημα. Μπορεί ο σύντροφός σου να μην λειτουργεί καλά σε μια λεκτική επικοινωνία και να χρειάζεται έναν διαφορετικό χειρισμό για να συνειδητοποιήσει ποιο είναι το πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμα: Δημιούργησε εμπιστοσύνη στη σχέση σου με ΑΥΤΑ τα 6 tips!

Τα 20 σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις πως η σχέση σου έχει τελειώσει!

Τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε έρωτα; Νέα έρευνα αποκαλύπτει!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα