1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 tips για να περάσεις ένα πιο ρομαντικό Πάσχα με τον αγαπημένο σου


Οι ημέρες του Πάσχα είναι μια καλή ευκαιρία να περάσουμε όμορφα με τους δικούς μας ανθρώπους και να ηρεμήσουμε λιγάκι από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας. Αν θέλεις να περάσεις ένα πιο ρομαντικό Πάσχα με τον αγαπημένο σου τότε διάβασε τα παρακάτω tips που θα σε βοηθήσουν να ζήσεις μια πιο όμορφη και ήρεμη εβδομάδα.

#1. Βρείτε ένα πασχαλινό έθιμο που σας αρέσει και ξεκινήστε το μαζί. Μπορεί να σας ακούγεται βαρετό το να καθίσετε να βάψετε αυγά ή να φτιάξετε κουλουράκια αλλά όταν το ξεκινήσετε θα νιώσετε και οι δύο πόσο ωραία είναι να κάνετε πράγματα μαζί.

#2. Ανταλλάξτε από ένα πασχαλινό καλάθι. Φτιάξτε και οι δύο ένα πασχαλινό καλάθι και ανταλλάξτε τα μεταξύ σας. Βάλτε μέσα στο καλάθι πράγματα που αρέσουν στον αγαπημένο σας, γλυκά, μικροδωράκια, λιχουδιές και κάποιο ποτό και κάντε τους να χαμογελάσουν με τις εκπλήξεις σας.

#3. Παίξτε το παιχνίδι των κρυμμένων αυγών. Πάρτε μερικά πλαστικά αυγουλάκια και κρύψτε μέσα διάφορα μηνύματα. Κρύψτε τα σε όλο το σπίτι και ξεκινήστε την αναζήτηση. Όποιος τα βρει πρώτος θα κερδίσει κάποιο δώρο που θα έχετε αποφασίσει από κοινού.

#4. Αφήστε για μια ολόκληρη μέρα τα κινητά στην άκρη. Είναι σημαντικό να αφήσετε τα κινητά σας στην άκρη για να μπορέσετε να χαλαρώσετε πραγματικά και να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου. Όσο πιο πολύ χρόνο περάσετε μαζί βλέποντας ταινίες, συζητώντας, μαγειρεύοντας τόσο πιο κοντά θα νιώσετε μεταξύ σας.

#5. Φτιάξτε μόνοι σας τις λαμπάδες σας. Μπορείτε να αποφασίσετε να κάνετε ο ένας τη λαμπάδα του άλλου και να τις ανταλλάξετε το Μεγάλο Σάββατο ή να τις κάνετε μαζί περνώντας ποιοτικό χρόνο παρέα.

Διαβάστε ακόμα: 5 tips για να μην «ρουτινιάσει» η σχέση σου- Δοκίμασέ τους και θα μας θυμηθείς!

Κι όμως, μπορείς να καταλάβεις πολλά από τα χέρια ενός άντρα!

Η σχέση του αρσενικού και του θηλυκού μέσα σου -Έτσι θα βρεις την ισορροπία που χρειάζεσαι!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα