1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 tips για να νιώσεις πιο ευτυχισμένη χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις τον σύντροφό σου


Όπως έχουμε πει ξανά στο παρελθόν καμία σχέση δεν είναι εύκολη. Το λάθος που κάνουμε συνήθως στις σχέσεις μας είναι πως προσπαθούμε να αλλάξουμε τον σύντροφό μας. Αντί λοιπόν να αλλάξεις εκείνον κοίταξε πώς θα μπορούσες να αλλάξεις εσύ η ίδια μέσα στη σχέση σου.

#1. Μην είσαι τελειομανής
Όταν αρχίσεις να βλέπεις τη ζωή μέσα από ένα πρίσμα που δεν είναι το πρίσμα της τελειομανίας, θα δεις πως όλα θα αλλάξουν και πλέον δεν θα σε ενδιαφέρει τόσο να τελειοποιήσεις τον αγαπημένο σου.

#2. Μην κατηγορείς, αλλά βρες έναν άλλον τρόπο να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα
Το να κατηγορείς συνέχεια τον σύντροφό σου και να του λες πόσο απογοητευμένη είσαι μαζί του δεν είναι η λύση στο πρόβλημά σας. Καλύτερα να βρείτε έναν άλλον τρόπο επικοινωνίας. Η συζήτηση είναι πάντα η καλύτερη πολιτική.

#3. Συνειδητοποίησε πότε πρέπει να κάνεις πίσω
Όταν παρατηρούμε μια σχέση συνήθως θεωρούμε ότι υπάρχουν δύο τρόποι διαχείρισής της. Ο ένας είναι να αλλάξουμε τον σύντροφό μας και ο άλλος να υποταχτούμε σε ό,τι και αν μας ζητάει. Να θυμάσαι πάντα πως υπάρχει και τρίτος δρόμος.

#4. Προσπάθησε να μάθεις να ακούς
Άκουσε προσεκτικά όχι μόνο αυτά που έχει να σου πει ο αγαπημένος σου αλλά και αυτά που θέλει να σου πει και δεν σου τα λέει. Από τη συμπεριφορά του και τη στάση του μπορείς να καταλάβεις πολλά.

#5. Δέξου τα πράγματα που τον κάνουν χαρούμενο
Μπορεί εσένα να μην σε κάνουν χαρούμενη οι συνήθειές του αλλά αν εκείνον τον κάνουν θα πρέπει να τις αποδεχτείς. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να νιώσετε και οι δύο ευτυχισμένοι μέσα στη σχέση σας.

Διαβάστε ακόμα: Πώς θα τον κάνεις να πει «ναι!» σε ό,τι και αν του ζητήσεις!

3 τρόποι για να βοηθήσεις τον άνθρωπό σου…που διαγνώστηκε με Καρκίνο του Μαστού

Να τι πρέπει να κάνεις σε κάθε δεκαετία της ζωής σου…για να προλάβεις τον Καρκίνο του Μαστού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα