1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 tips για να μην «ρουτινιάσει» η σχέση σου- Δοκίμασέ τους και θα μας θυμηθείς!


Όταν είσαι πολλά χρόνια σε μια σχέση είναι πολύ εύκολο να φτάσεις στο σημείο να νιώθεις μια ρουτίνα που δεν σε ευχαριστεί καθόλου. Πίστεψέ με αυτό δεν έχει να κάνει με το πόσο αγαπάς τον σύντροφό σου αλλά με τον τρόπο που έχει εξελιχθεί η ζωή σας.

Τι μπορείς να κάνεις για να βγείτε από αυτή τη ρουτίνα; Δες παρακάτω 7 tips που θα σας βοηθήσουν.

#1. Δοκιμάστε να κάνετε κάτι διαφορετικό τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Αντί να κάτσετε μπροστά από την τηλεόραση και να βλέπετε σειρέ ςκαι ταινίες αποφασίστε να παίξετε ένα επιτραπέζιο ή ακόμα και στριπ πόκερ όπως θα έλεγε ο αγαπημένος μας Τζόι από τα «Φιλαράκια».

#2. Ανανεώστε τη σεξουαλική σας ζωή με παιχνίδια και βοηθήματα. Ναι! Μπορεί στην αρχή να ντρέπεστε αλλά δοκιμάστε να μπείτε σε ένα e-shop και αγοράστε για αρχή μόνο ό,τι σας ευχαριστεί. Αυτό μπορεί αν είναι και απλά μια στολή για να παίξετε κάποιους ρόλους και να αναβαθμίσετε τη σεξουαλική σας ζωή.

#3. Σκεφτείτε σαν 80άρηδες! Αν ήσασταν 80 χρονών τι θα θέλατε να είχατε απαντήσει στα 30 σας ή στα 40 αν σας πρότεινε κάποιος να βγείτε μια βόλτα ή να περάσετε ένα απόγευμα με φίλους;

#4. Φτιάξτε κοκτέιλ και απολαύστε τα στο μπαλκόνι κάτω από τους ήχους απαλής τζαζ! Διαμορφώστε τον χώρο σας στο μπαλκόνι ώστε να θυμίζει μια κουβανέζικη πλατεία.

#5. Δοκιμάστε μια εμπειρία που δεν έχετε ξαναζήσει. Αυτό μπορεί να είναι η οργάνωση ενός ταξιδιού σε έναν ιδιαίτερο προορισμό, ή το να δοκιμάσετε ένα extreme sport ή να κάνετε κάποια challenges για ζευγάρια και να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με τους φίλους σας μέσω των social media.

Διαβάστε ακόμα: Κι όμως, μπορείς να καταλάβεις πολλά από τα χέρια ενός άντρα!

Η σχέση του αρσενικού και του θηλυκού μέσα σου -Έτσι θα βρεις την ισορροπία που χρειάζεσαι!

Κι όμως, ΑΥΤΑ τα 6 πράγματα που κάνουμε οι γυναίκες ξενερώνουν πολύ τους άντρες!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα