1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 tips για να επικοινωνείς καλύτερα με τον σύντροφό σου!| Fay’s book


Οι καλύτεροι ψυχαναλυτές και ψυχολόγοι αναφέρουν πως αν θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σου θα πρέπει να δώσεις έμφαση στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σου. Παρακάτω μπορείς να δεις 5 tips για να βελτιώσεις την επικοινωνία με τον σύντροφό σου.

#1. Σταμάτα να τον ακούς επιφανειακά. Πολλά ζευγάρια, ειδικά όταν είναι καιρό μαζί, δεν ακούνε προσεκτικά το άλλο τους μισό. Αν θέλεις να αλλάξει ο τρόπος που επικοινωνείτε θα πρέπει να ακούτε καλά ο ένας τον άλλον.

#2. Όταν μιλάς με τον αγαπημένου σου θα πρέπει να μην τον κριτικάρεις και να μην σε κριτικάρει και εκείνος. Άκουσέ τον προσεκτικά και προσπάθησε να είσαι αντικειμενική μαζί του.

#3. Προσπάθησε να είσαι ευγενική! Όταν κάτι σε απασχολεί πες το ευγενικά και ήρεμα χωρίς ένταση και χωρίς να αποδίδεις κατηγορίες στον αγαπημένο σου.

#4. Όταν συζητάτε με τον αγαπημένο σου δώσε βάση στο να τον καταλάβεις και άφησε σε δεύτερη μοίρα το να τον κάνεις να σε καταλάβει.

#5. Σταμάτησε τις ρητορικές ερωτήσεις. Αντί να πεις: «Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο δεν πετάς ποτέ τα σκουπίδια», πες του κάτι πιο ευθύ, όπως: «Θα ήθελα περισσότερη βοήθεια με τα σκουπίδια. Πώς πιστεύεις ότι μπορούμε να βελτιώσουμε αυτό το πρόβλημα;»

Διαβάστε ακόμα:

Η πιο σημαντική συμβουλή που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς σε μια σχέση

5 τρόποι για να παραμείνει το σεξ ως μια αυθόρμητη πράξη στη σχέση σου!

5 μυστικά των παντρεμένων ζευγαριών που πρέπει να ξέρεις αν μόλις παντρεύτηκες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα