1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

5 Tips για να διακοσμήσετε την κονσόλα της εισόδου σαν επαγγελματίας


Η κονσόλα που συναντούμε στην είσοδο πολλών σπιτιών είναι από τα σημεία αυτά που σας δίνουν την ευκαιρία να πειραματιστείτε με τις διακοσμητικές σας ιδέες. Αν, ωστόσο, έχετε δοκιμάσει διάφορα πράγματα και κανένα δεν σας ικανοποιεί, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω tips.

Επιδιώξτε να υπάρχει ισορροπία

Η ισορροπία στις κονσόλες εισόδου μπορεί να αποτελέσει παγίδα, κυρίως επειδή τα συγκεκριμένα τραπεζάκια δεν είναι τετράγωνα. Αν πιάσετε τον εαυτό σας να μετακινείτε συνέχεια τα πράγματα προσπαθώντας να βρείτε τη σωστή τους θέση, να τι μπορείτε να κάνετε: ξεκινήστε από τις δύο άκρες και συνεχίστε να διακοσμήσετε προς το κέντρο του τραπεζιού.

Βάλτε ένα έργο τέχνης

Είτε πρόκειται για ένα φωτεινό έργο με έντονα χρώματα, είτε για ένα έργο με απαλότερες αποχρώσεις, το σίγουρο είναι πως μπορεί να αποτελέσει ένα σημείο εστίασης. Βάλτε το λοιπόν στο κέντρο του τοίχου πάνω από την κονσόλα και θα δείτε την είσοδό σας να αποκτά χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Γεμίστε τους κενούς χώρους

Οι χώροι που βρίσκονται ενδιάμεσα από τα μεγάλα διακοσμητικά σας αντικείμενα θα πρέπει να συμπληρωθούν με άλλα μικρότερα. Δοκιμάστε, λοιπόν, να συμπληρώσετε τη σύνθεση με κεραμικά βάζα ή άλλα αντικείμενα που ταιριάζουν στην αισθητική σας. Στόχος σας είναι να δημιουργήσετε μια σύνθεση που θα φαίνεται όσο το δυνατόν πιο φυσική.

Εκμεταλλευτείτε τα βιβλία και τα περιοδικά

Μία, δύο ή τρεις στοίβες από βιβλία ή περιοδικά λειτουργούν πολύ καλά στις κονσόλες. Μια πολύ καλή επιλογή είναι να δημιουργήσετε μια στοίβα από χοντρά βιβλία και πάνω της να βάλετε κάποιο διακοσμητικό αντικείμενο, όπως πχ ένα φωτιστικό.

Προσθέστε κάποιο φυσικό στοιχείο

Παρόλο που τα βιβλία, οι λάμπες, τα βάζα και άλλα κομμάτια έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, μην παραλείψετε να δώσετε «ζωή» στην κονσόλα σας με κάποιο φυσικό αντικείμενο, όπως πχ ένα πλεκτό καλάθι. Εξίσου καλά λειτουργούν τα φυτά και τα λουλούδια – τα οποία μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε και για να δώσετε ύψος στην τελική σας σύνθεση.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα