1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

5 τρόποι να την πέσεις online

Θέλει τέχνη να φλερτάρεις online. Με μια πρώτη σκέψη φαίνεται παιχνιδάκι: μπορείς να σκεφτείς τι θα γράψεις, δεν κομπάζεις, «επιτίθεσαι» με άλλον αέρα. Αυτή όμως η σιγουριά είναι που σε ρίχνει και στην παγίδα. Νομίζεις ότι δε θα εκτεθείς, αλλά τελικά εκτίθεσαι. Εκτίθεσαι και μετά γίνεσαι θέαμα στα σόσιαλ.

Καλό είναι λοιπόν να τα αποφύγεις αυτά.  Έχε στον νου σου ότι κανείς και καμία δεν έχει την υποχρέωση να απαντήσει στα μηνύματά σου, και με αυτό για σκέψη επίλεξε τον τρόπο που σου ταιριάζει καλύτερα για να προσεγγίσεις το άτομο που σου αρέσει στα social.

Χρησιμοποίησε το χιούμορ σου

Το χιούμορ για ορισμένους ανθρώπους είναι βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να διαθέτει αυτός που τους φλερτάρει. Και πλέον, χάρη στα σόσιαλ, δε χρειάζεται να είσαι ο Τζιμ Κάρεϊ για να κάνεις κάποιον να γελάσει. Κυκλοφορούν παντού αστεία βίντεο και φωτογραφίες -οι επιλογές είναι πολλές. Φρόντισε μόνο να στείλεις κάτι που να ταιριάζει με το χιούμορ του/ης και το ύφος σου να μην είναι αμιγώς φιλικό. Για παράδειγμα μπορείς να στείλεις κάτι τέτοιο.

Παρατήρησε τα γούστα του-ης

Τι του-ης αρέσει; Του-ης αρέσει το σινεμά; Η μουσική; Η μαγειρική; Τα λόγια και εικόνες της Μαρίας Βογιατζάκη; Συγκεκριμένες σειρές ή βιβλία; Χάρις στο Facebook, δεν πας πλέον στα τυφλά. Μπορείς να δεις τι δημοσιεύει και αφού πατήσεις ένα λάικ, να στείλεις ένα προσωπικό μήνυμα σχολιάζοντας το ποστ. Για παράδειγμα, αν ανέβασε κάποια φωτογραφία ή κάποιο βίντεο από μία ταινία, μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα και να προτείνεις μία διαφορετική ταινία με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Γενικά, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις πληροφορίες που δίνει στα σόσιαλ για να τον-ην προσεγγίσεις.

Διαφώνησε!

Κάποιους ανθρώπους τους εξιτάρει η διαφωνία. Ξανά, με αφορμή μία κοινοποίηση της-ου, μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα και να εκφράσεις τους προβληματισμούς σε με ήρεμο και πολιτισμένο τρόπο. Ίσως είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του άλλου.

Πείραξε

Στην ίδια φιλοσοφία με τη διαφωνία, είναι και το πείραγμα. Βρες κάτι στο προφίλ του-ης το οποίο να επιδέχεται πειράγματος και σχολίασέ το. Δε θα το κάνεις με κακεντρέχεια, αλλά με αθωότητα και γλυκύτητα. Αυτός είναι ένας υπέροχος τρόπος να δημιουργήσεις γρήγορα οικειότητα και να δώσεις πάσα και στον άλλο να σε πειράξει. Προσεκτικά όμως∙ δε θέλεις να προσβληθεί. Κι αν προσβληθεί, ζήτα συγγνώμη.

Κάποιοι άνθρωποι λειτουργούν διαφορετικά

Υπάρχουν κι εκείνοι που προτιμούν το πιο άμεσο φλερτ. Ίσως γιατί αν κάνεις κάτι από τα παραπάνω, δε θα καταλάβουν ότι τους φλερτάρεις. Σε κάθε περίπτωση, αν δεις ότι δεν «παίρνει το μήνυμα» ή ότι δεν έχεις από κάπου να πιαστείς για να της-ου στείλεις, κάνε ένα κομπλιμέντο. Μην πεις κάτι πρόστυχο ή κάτι όπως «πόσο σέξι μωρό είσαι σε αυτή τη φωτό». Επικεντρώσου σε κάτι που φαίνεται να δίνει και ο-η ίδιος-α μεγάλη σημασία. Προβάλλει αρκετά τα τατού του-ης; Πες πόσο σου αρέσει ένα συγκεκριμένο τατού ή ότι ταιριάζει πολύ στο σημείο που το έχει κάνει -προς θεού, αν έχει τατού, μη ρωτήσεις τι συμβολίζει.

Αυτό που πρέπει να προσέχεις, είναι να μην κάνεις τετριμμένα σχόλια. Για παράδειγμα, αν ανεβάζει φωτογραφίες από το γυμναστήριο, αντί να στείλεις ένα γενικό κι αδιάφορο «Είσαι πολύ όμορφος-η», επίλεξε μία από αυτές, στείλ’ του-ης και πες του-ης ότι στη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι πολύ όμορφος-η.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα