1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 τρόποι για να νιώσει ο σύντροφός σου ασφαλής μέσα στη σχέση σας


Για να υπάρχει υγεία και ευτυχία σε μια σχέση πρέπει να νιώθουν και τα δύο μέλη της σχέσης ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Αν θέλεις κι εσύ να είσαι σε μια σχέση που δεν θα έχει τριβές και εντάσεις θα πρέπει να προσέξεις να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips ώστε να νιώθει ο αγαπημένος σου ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

#1. Κάθε φορά που αποφασίζει να σου πει κάτι, σταμάτα ό,τι κάνεις και άκουσέ τον με προσοχή. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια δεν φαντάζεσαι πόσο θα εκτιμηθεί μέσα στη σχέση σου και πόσο καλό θα κάνει και στους δυο σας.

#2. Προσπάθησε να τηρείς όλα όσα λες και μην λες πράγματα που δεν μπορείς να τηρήσεις. Είναι σημαντικό για παράδειγμα να λες ότι θα γυρίσεις στο σπίτι στις 18.00 και να γυρνάς στην ώρα σου. Ό,τι υπόσχεσαι να το κάνεις ώστε να μην νιώθει ο άλλος ότι τον προδίδεις ή ότι δεν σε νοιάζει η γνώμη του.

#3. Χρησιμοποίησε τα λόγια σου για να λες στον καλό σου όλα όσα σκέφτεσαι και μην θεωρείς πως εκείνος απλά καταλαβαίνει πώς νιώθεις από τη συμπεριφορά σου. Ό,τι θέλεις να πεις πες το και εξέφρασέ το για να το βγάζεις από μέσα σου. Είτε είναι κάτι θετικό ή κάτι αρνητικό.

#4. Άφησέ τον να νιώθει άντρας μέσα στη σχέση σας ακόμα και αν είσαι εσύ εκείνη που παίρνει όλες τις αποφάσεις. Είναι σημαντικό για τη σχέση σας να νιώθει ο άντρας του σπιτιού.

#5. Να είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί του, ειδικά στα θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Δεν πειράζει αν αγοράσεις ένα φόρεμα και δεν του το πεις, αλλά πειράζει να βγαίνεις με φίλους σου και να του λες ψέματα πως είσαι με την κολλητή σου.

Διαβάστε ακόμα: Ένας θεραπευτής ζεύγους αποκαλύπτει τα 8 tips που θα σώσουν τη σχέση σου

5 σημαντικές συμβουλές για κάθε γυναίκα σε σχέση!

Οι βασικότεροι λόγοι που σταμάτησες να βγαίνεις ραντεβού με τον σύντροφό σου




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα