1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

5 τρόποι για να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε spa

Ένα spa είναι αναμφισβήτητα το τέλειο μέρος για να χαλαρώσεις και να αποσυμπιεστείς. Όταν όμως δεν υπάρχει η δυνατότητα να επισκεφτείς ένα, μην υποτιμάς τη δύναμη του μπάνιου σου, καθώς μπορείς να το μετατρέψεις σε ένα μίνι – spa.

Διατήρησέ το καθαρό: Όπως όλα τα δωμάτια του σπιτιού σου, έτσι και το μπάνιο πρέπει να είναι τακτοποιημένο και καθαρό. Ξεφορτώσου παλιά καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης και οργάνωσε τα ντουλάπια σου με αυτά που χρειάζεσαι. Ένα βρώμικο μπάνιο όχι μόνο δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν σπα, αλλά προκαλεί επιπλέον άγχος.

Επίλεξε χαλαρωτικά χρώματα: Μας αρέσουν οι έντονες χρωματικές παλέτες, όμως όταν το ζητούμενο είναι η χαλάρωση, είναι καλύτερα να επιλέξεις ουδέτερους τόνους, όπως γαλάζιο, απαλό γκρι και λευκό. Αν δεν έχεις τη δυνατότητα να βάψεις το μπάνιο σου, μπορείς να το αναβαθμίσεις, επιλέγοντας χαλί, κουρτίνα και πετσέτες σε παλ αποχρώσεις.

Τυλίξου με άνεση: Μιλώντας για πετσέτες, το καλύτερο κομμάτι ενός spa είναι οι καθαρές, αφράτες πετσέτες και τα μπουρνούζια που σου παρέχουν. Κάνε δώρο στον εαυτό σου ένα μαλακό μπουρνούζι και παντόφλες και αγόρασε καινούργιες πετσέτες, όχι μόνο για να δείχνει πιο όμορφος ο χώρος, αλλά και για να νιώθεις πιο άνετα.

Ενσωμάτωσε την αρωματοθεραπεία: Είναι αδύνατο να μπεις σε ένα spa χωρίς να παρασυρθείς από τα υπέροχα αρώματα. Ευτυχώς, στην αγορά θα βρεις ένα ευρύ φάσμα συσκευών και αιθέριων έλαιων για να διαλέξεις ανάλογα με τη διάθεσή σου. Ταίριαξε επίσης, το σαπούνι και την κρέμα χεριών για να έχεις ένα άρωμα – σήμα κατατεθέν.

Φρόντισε την επιδερμίδα σου: Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία επαγγελματική περιποίηση προσώπου ή ένα μασάζ στο spa, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να φροντίσεις την επιδερμίδα σου και στο σπίτι. Αγόρασε μια βούρτσα καθαρισμού δέρματος για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα, εφάρμοσε μία μάσκα προσώπου μία φορά την εβδομάδα και απόλαυσε τα οφέλη από όλα τα υπέροχα προϊόντα περιποίησης που αποθήκευσες στο μπάνιο σου.

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα