1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 τέλεια ερωτικά tips για να περάσετε το ωραιότερο βράδυ της Πρωτοχρονιάς!| Fay’s book


Η δουλειά, οι υποχρεώσεις των παιδιών και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας βάζουν χωρίς καμία αμφιβολία εμπόδια στην ερωτική σας ζωή με αποτέλεσμα να νιώθετε κάποιες φορές τελείως μακριά από τον σύντροφό σας.

Οι διακοπές των γιορτών όμως αποτελούν την καλύτερη αφορμή για να την αναθερμάνετε τη σχέση σας, ακολουθώντας τα παρακάτω tips που μπορεί να σας φαίνονται απλά με την πρώτη ματιά αλλά πιστέψτε μας, κάνουν απίστευτη δουλειά.

#1 Αυθορμητισμός:

Μην αφήνετε τον έρωτα να γίνει μέρος της ρουτίνας. Προκαλέστε τον σύντροφό σας σε ένα ερωτικό παιχνίδι σε ώρες που δεν τις συνηθίζατε μέχρι τώρα. Ένα διάλειμμα από τη δουλειά και μια γρήγορη συνάντηση στο σπίτι ή ένα ρεπό που θα ζητήσετε από το αφεντικό σας λέγοντας πως απλά δεν αισθάνεστε πολύ καλά για να δουλέψετε.

#2 Sexting:

Στείλτε του ένα μήνυμα και πείτε του να έρθει να σας συναντήσει επειγόντως. Μην αποκαλύψετε το λόγο, παρά μόνο όταν εμφανιστεί μπροστά σας. Τα ξαφνικά είναι πάντα τα καλύτερα.

#3 Μην παραλείπετε τα προκαταρτικά:

Στον έρωτα δεν υπάρχουν συνταγές ούτε λίστα με τα σωστά και τα λάθη. Αν έχετε συνηθίσει ένα συγκεκριμένο τρόπο, αλλάξτε το σενάριο. Δώστε περισσότερο χρόνο στα προκαταρκτικά και μη βιάζεστε. Χαλαρώστε και απολαύστε το.

#4 Βάλτε…φαντασία:

Πειραματιστείτε με ό,τι θέλετε τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας! Όσο υπάρχει ειλικρίνεια και κοινή επιθυμία, δεν πρόκειται να πάει κάτι στραβά. Σε αυτή την πρόταση άλλωστε περικλείεται η ουσία του έρωτα.

#5 Πες του τι σου αρέσει:

Ο πιο ασφαλής, έξυπνος και σύντομος τρόπος για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή είναι να επικοινωνείτε ανοιχτά με τον σύντροφό σας. Πες του τι σου αρέσει και τι σε «ξενερώνει» και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Δείτε ακόμα:

Πώς επηρεάζει η εικόνα που έχουμε για το σώμα μας την ερωτική μας ζωή;

Χριστούγεννα στο σπίτι; Δες τι μπορείς να κάνεις με τον αγαπημένο σου!

Tα 6 σημάδια που αποδεικνύουν πως είναι ο άντρας της ζωής σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα