1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 συνήθειες που πρέπει να αποκτήσεις για να έχεις την πιο υγιή σχέση!


Θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σου; Οι συνήθειες που θα δεις παρακάτω είναι πολύ σημαντικές για εσένα που θέλεις να είσαι καλά με τον σύντροφό σου όσα χρόνια και αν είστε μαζί.

#1. Βάλε σαν στόχο σου να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώθει καλά με τον εαυτό του
Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικός στόχος αλλά δεν είναι. Αν είναι ο σύντροφός σου ευτυχισμένος θα είσαι και εσύ και όσο προσπαθείς εσύ για εκείνον άλλο τόσο θα πρέπει να προσπαθεί και αυτός για εσένα.

#2. Κάντε μαζί πράγματα που και οι δύο απολαμβάνετε
Είναι σημαντικό να νιώθετε και οι δύο καλά μέσα στη σχέση σας και να μην καταπιέζετε ο ένας την ελευθερία του άλλου. Έτσι με το να κάνετε κάτι που δεν αρέσει στον έναν από τους δύο δεν θα καταφέρετε να έχετε μια υγιή και όμορφη σχέση.

#3. Ξεκινήστε να λέτε πιο πολλά «ναι» ο ένας στον άλλον
Είναι σημαντικό να νιώθει ο αγαπημένος σας πως ό,τι και αν σας ζητήσει θα πάρει ένα δυναμικό «ναι» σαν απάντηση. Φυσικά το ίδιο θα πρέπει να κάνει και εκείνος για εσάς.

#4. Μην ξεχνάτε να αγκαλιάζεστε και να φιλιέστε επί καθημερινής βάσης
Όσα χρόνια και αν είστε μαζί αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάτε ποτέ. Κάθε πρωί όταν χωρίζεστε αλλά και κάθε βράδυ όταν συναντιέστε ξανά θα πρέπει να περνάτε λίγο χρόνο μαζί αγκαλιασμένοι ώστε να έρχεστε πιο κοντά.

#5. Κρατήστε το ενδιαφέρον ζωντανό στη σχέση σας
Με το να ακολουθείτε μια ρουτίνα κάθε μέρα δεν θα καταφέρετε τίποτα. Ωραία η ασφάλεια της ρουτίνας αλλά είναι επίσης ωραίο να ταρακουνάτε λιγάκι τη ζωή σας όποτε μπορείτε και σας δίνετε η ευκαιρία.

Διαβάστε ακόμα: Γιατί επιλέγουμε το σύντροφο που επιλέγουμε και πως δημιουργούμε έναν “δύσκολο” γάμο;

6 συμβουλές που μας δίνουν σύμβουλοι σχέσεων και υπόσχονται να αλλάξουν την ποιότητα των σχέσεών μας

Νιώθεις απίστευτη ανασφάλεια στη σχέση σου; 5 tips που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν πρέπει να χωρίσεις




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα