1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 σημάδια που δείχνουν πως η σχέση σου είναι σοβαρή και θα οδηγηθεί…στην εκκλησία!


Αν είσαι σε μια σχέση και δεν είσαι σίγουρη για το τι έχει ο σύντροφός σου στο μυαλό του για εσάς τους δύο, τότε καλό είναι να διαβάσεις αυτό το άρθρο ώστε να μπορείς να αναγνωρίσεις κάποια σημάδια.

Τα παρακάτω σημάδια θα σε πείσουν πως η σχέση σου είναι σοβαρή και μάλιστα οδεύει προς την εκκλησία.

#1. Δεν χορταίνετε ο ένας τον άλλον
Αυτό από μόνο του δεν είναι σημάδι αλλά είναι απαραίτητο να υπάρχει στη σχέση σας ώστε να θεωρηθεί πως υπάρχει μέλλον για εσάς τους δύο. Αν νιώθετε πως θέλετε να περνάτε χρόνο μαζί, αν νιώθετε πως είστε πολύ ευτυχισμένοι όταν είστε μαζί τότε σίγουρα όλα θα πάνε καλά μεταξύ σας.

#2. Έχετε σταματήσει τα παιχνίδια του φλερτ μεταξύ σας
Εδώ εννοούμε πως πλέον δεν νιώθετε την ανάγκη να αργήσετε να του απαντήσετε ή να προσέξετε τι θα του πείτε όπως κάνατε στην αρχή. Υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ σας και λέτε όλα όσα νιώθετε.

#3. Θέλετε να μάθετε τα πάντα ο ένας για τον άλλον
Όταν κάτι είναι εφήμερο δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσει ο άλλος να σας γνωρίσει καλύτερα. Αν λοιπόν ενδιαφέρετε ουσιαστικά θα θέλει σίγουρα να μάθει περισσότερα πράγματα για εσάς.

#4. Βάζετε σαν προτεραιότητα ο ένας την ευτυχία του άλλου
Ξυπνάς το πρωί και σκέφτεσαι πως θα τον κάνεις να χαμογελάσει; Αν και εκείνος λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο μείνε ήσυχη. Όλα θα πάνε καλά μεταξύ σας.

#5. Παίρνετε μαζί πολλές αποφάσεις
Αν σε ρωτάει για να πάρει κάποιες αποφάσεις που αφορούν και τους δύο σας και αν και εσύ κάνεις το ίδιο τότε αυτό είναι ένα σημάδι πως όλα πάνε καλά.

Διαβάστε ακόμα: H επιστήμη μίλησε: Αυτοί είναι οι παράγοντες που σε έφεραν κοντά με τον σύντροφό σου

6 λέξεις που μπορούν στην κυριολεξία να χαλάσουν ένα πρώτο ραντεβού!

Τα 7 μεγαλύτερα κοπλιμέντα που μπορείς (και πρέπει) να κάνεις στον σύντροφό σου




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα